Depiliranje muških intimnih delova tela

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Depiliram samo grudi. Na medjunozje nikada nisam gledao na taj nacin. Mada upalo mi je u oci par dobrih komentara. Mozda se predomislim.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
Pa nisu ovo 70-te godine..:)...Svaki normalan muskarac ce voditi racuna o sebi... a ne da je dole suma :bad: da se nekome zgadi..stink...Ako ne depilacija koja je veoma bolna...... onda makazicama da skrati duzinu na minimum..:i-m_so_happy:..Bar ce delovati lepse i urednije......Iz razgovora sa zenama nijedna nije rekla da voli tako "zapusteno" i da joj to ne smeta.....Naprotiv,izrazavale su negodovanje....jer ako muskarci traze da je zena uredna zasto to isto ne pruze zenama.......E sad sto postoje "balkanci" koji smatraju da je to a ne nesto drugo odraz njihove muskosti ....e to je za drugu anketu....:roll:

Slazem se u potpunosti...
klap.gif

Pa ja licno koristim masinicu + brijac, rezultati su i vise nego odlicni, a sanse da se posjeces su minimalne...

I ja isto...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Depiliram samo grudi. Na medjunozje nikada nisam gledao na taj nacin. Mada upalo mi je u oci par dobrih komentara. Mozda se predomislim.

Ali to nije sve.....vec je u modi cosava glava.....tu su brkovi....brada....usi....nos.....pa nadole.....
Na kraju ako uspeju u tome ....bicemo toliko glatki.....da mozemo da se vratimo tamo ....gde smo se izlegli....yes3.

Natrag