- Učlanjen(a)
- 10.08.2010
- Poruka
- 192
Depiliram samo grudi. Na medjunozje nikada nisam gledao na taj nacin. Mada upalo mi je u oci par dobrih komentara. Mozda se predomislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa nisu ovo 70-te godine.....Svaki normalan muskarac ce voditi racuna o sebi... a ne da je dole suma :bad: da se nekome zgadi..stink...Ako ne depilacija koja je veoma bolna...... onda makazicama da skrati duzinu na minimum..:i-m_so_happy:..Bar ce delovati lepse i urednije......Iz razgovora sa zenama nijedna nije rekla da voli tako "zapusteno" i da joj to ne smeta.....Naprotiv,izrazavale su negodovanje....jer ako muskarci traze da je zena uredna zasto to isto ne pruze zenama.......E sad sto postoje "balkanci" koji smatraju da je to a ne nesto drugo odraz njihove muskosti ....e to je za drugu anketu....
![]()
Pa ja licno koristim masinicu + brijac, rezultati su i vise nego odlicni, a sanse da se posjeces su minimalne...
MA to je smijesno ja iskreno nikad sebi nista tako dozvolio.. Ponos je ponos kome smeta nek se okane
Depiliram samo grudi. Na medjunozje nikada nisam gledao na taj nacin. Mada upalo mi je u oci par dobrih komentara. Mozda se predomislim.