Demi Mur: Procvetala u ljubavi sa mlađim muškarcem

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.626
Atraktivnoj crnki koja je udata za 16 godina mlađeg glumca Aštona Kučera, ni najmanje ne smeta kada je mediji nazivaju "žena kuguar", što je američki izraz za dame koje su dosta starije od svojih partnera. Godine, kaže glumica, nisu nikakva prepreka za ljubav, mogu da zasmetaju jedino u karijeri.

3497_web-demi-mur-03-foto-AFP_if.jpg

Zvezda „Čarlijevih anđela“ i „Striptiza“ koja je udata za 16 godina mlađeg glumca Aštona Kučera, u nekim od poslednjih intervjua govorila je o tome kako godine utiču na njenu karijeru, ali je otkrila i kako je to biti u vezi sa mlađim muškarcem. Iako je trenutno najpoznatija „žena kuguar“, što je američki izraz za dame koje su u vezi sa 10-15 godina mlađim muškarcem, Demi Mur (47) ne smeta kada je u medijima tako nazivaju.
− Sasvim sigurno nisam prva žena koja je u vezi sa mlađim muškarcem, ali nekako sam uvek u prvom planu kad se potegne priča o tome. Ne znam zašto je to tako, ali ponekad zastanem i kažem sebi: Valjda postoji razlog za to. Ipak, moram priznati da mi je draže kad me zovu „puma“ – komentariše Demi u šali.
Mnogi su sumnjali u to da će glumica koja je prethodno bila u braku sa jednim od najvećih holivudskih zavodnika Brusom Vilisom uspeti duže da zadrži popularnog Kučera (31), ali, posle šestogodišnje veze oni su i dalje jednako zaljubljeni. Venčali su se 2005. na tajnoj ceremoniji u Los Anđelesu. Privlačnost među njima je bila neverovatna od samog početka, ali je još jača, kako vreme prolazi.
− Njegova ljubav me čini boljom osobom i daje mi snagu da rizikujem u životu, poslu... Neverovatan je osećaj kad znate da će vas neko voleti bez obzira na uspehe ili neuspehe – kaže zaljubljeno, ali i demantuje glasine da planira da uzme prezime svog supruga. −Kao udata žena uvek ću biti gospođa Kučer, ali ja imam karijeru kao Demi Mur.

3500_web-demi-mur-i-aston-kucer-07-foto-AFP_if.jpg

Glumicu koja je ostala upamćena i po jednoj od najerotičnijih ljubavnih scena u filmu „Duh“ mnogi smatraju izuzetno hrabrom, s obzirom na to da se na udaju odlučila i pored tolike razlike u godinama. Često se zlurado komentariše da je njenom suprugu generacijski bliža njena najstarija ćerka Rumer (21), a glumici verovatno nije svejedno kad zgodnog Kučera opsedaju obožavateljke spremne na sve. Zato joj sigurno prija kad on izjavi kako ga je njena ljubav učinila najsrećnijim čovekom na svetu, ali se seća da je morao svojski da se potrudi da ga ona primeti.
− Trik je u tome da stalno budete u blizini ljudi kojima se divite. To sam i radio. Muvao sam se oko nje i na kraju sam uspeo da je oženim. Zarobio sam svetlost u svojoj sobi. Moja supruga i ja imamo „ugovor“ u kom je jedna od stavki ta da moramo konstantno da obasjavamo jedno drugo tom svetlošću. Naša veza je jaka i između nas postoji iskrena komunikacija koja nam ne dozvoljava da se udaljimo jedno od drugog – kaže glumac kog je proslavila uloga u seriji „Vesele osamdesete“.
Ipak, borba sa sve primetnijim godinama na nekad savršenom licu i telu nije baš tako laka. Demi je uvek poricala da je išla pod nož. U avgustu je za jedan magazin izjavila da nikada nije bila kod estetskog hirurga.
− Nikada nisam koristila usluge hirurga, ali nemam nameru ni da sudim onima koji jesu. Ako je to ono što žele, ne vidim problem – objasnila je. − Međutim, ne slažem se sa idejom da se hirurzi koriste kako bi se usporio proces starenja. To je način da se izboriš sa svojim neurozama. Skalpel vas neće usrećiti.
S druge strane, ne krije da godine utiču na njenu karijeru, što je prilično frustrira, kako kaže. Činjenica je da je više snimala kada je bila mlađa, a najbolje joj je išlo od 25. do 35.

Žena

Natrag