Del Boj protiv Sunđera Boba

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj Troter iz „Mućki“, priznaje da je jako stresno postati tata u sedmoj deceniji života. Britanski glumac, koji je prvo dete dobio u 62. godini, požalio se da umesto da gleda vesti, mora zbog ćerke da prati crtać „Sunđer Bob Kockalone“.

Dok većina slavnih muškaraca koji se kao očevi ostvare u poznim godinama često naglašava kako im je očinstvo dalo novi polet i snagu u životu, ser Dejvid Džejson priznaje da je u njegovom slučaju to vrlo stresno iskustvo.

izvor: rts
del-boj-11.jpg

„Mislim da strarijim tatama nedostaje strpljenje", rekao je 70-godišnji Džejson, poznatiji kao Derek Troter iz „Mućki", koji je prvo dete, ćerku Šeri, dobio pošto je proslavio 61. rođendan.

„Svakako da je divno biti otac, ali nekad pokušavam da gledam TV, a ona se vrati u četiri sata iz škole i kaže mi da ne mogu da gledam vesti jer ona hoće da gleda 'Sunđera Boba'".

„Skoro ništa ne možete da vidite, verujte mi", rekao je Džejson za btitanski list Telegraf.

Glumac i Sofina majka Gil Hinčklif, koja je 20 godina mlađa od njega, venčali su se 2005. godine. Upoznali su se na snimanju TV drame „Inspektor Frost" u kojoj je Džejson igrao glavnu ulogu.

Prethodno, Džejson je bio u dugogodišnjoj vezi sa velškom glumicom Mavanvi Talog, koja je 1995. godine preminula od raka dojke.

del-boj-sofi.jpg

U ranijoj izjavi u kojoj je govorio o očinstvu u poznim godinama, glumac je rekao: „Nikad me godine nisu pritiskale. Mnogi ljudi se osećaju kao da imaju 26 godina, dok zapravo imaju 66. Sve je to do stanja duha".

Slične „muke" snaći će 65-godišnjeg pevača Roda Stjuarta koji je ovog meseca potvrdio da će biti otac po osmi put, sa trećom ženom Peni Lankaster koja ima 39 godina.

Devid Džejson, koji je rođen kao Dejvid Vajt, 2005. godine je dobio titulu viteza Britanske imperije (ser) za zasluge u oblasti glume i komedije.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.431
Sjetite se Del Boy-a iz Mućki i nušta nije neobično. U njegovim godinama kupovati drugi TV???

Natrag