Deda iz Novakovog spota hoće na Vimbldon

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Deda iz Novakovog spota hoće na Vimbldon

spacer.gif
deda.jpg

Zvezda Zelenog venca!

Najpoznatija beogradska pijaca dobila je svog junaka. Koga god da pitate za čiču sa šajkačom u spotu s Novakom Đokovićem, odmah kažu - Eno ga tamo kod šarenog suncobrana! A oko tezge gužva, svi bi da pazare kod njega. Dočekuje nas sa srdačnim osmehom.

- Ime mi je Veroljub Stepanović, zovu me Verko. Na Zelenom vencu prodajem već 46 godina, od svojih 77 - predstavlja se on.

- Došao tog dana Novak ovde kod mene i kaže, znam da si dugo godina ovde, da li mogu da se slikam s tobom? Ja kažem - može. I onda mi rekao da će da uzme kelerabu, da je pojede, pa da dobije utakmicu. Uzeo je i raštan. Sve je moja proizvodnja. Ja mu dam i kažem - evo ti, a on pita: „Koliko da platim?“ Kažem - ništa za tebe kad si prvak sveta! Ostao je kod mene 20 minuta.

Deda Verko ima želju da još jednom vidi Noleta.

- Obećao je da će da me vodi da gledam utakmicu. Da pošalje nekog da idem, ja bih išao. I na Vimbldon! A pratim njegove mečeve na televizoru. Uvek pratim.
Biće prvi na svetu?

- Daće bog milostivi, da se prekrstim sto puta. Ali, voleo bih, umreću, da ga još jednom vidim.

Je l’ vam sad bolje ide prodaja?

- Jeste, ide lepo. Dolaze mi, pitaju me - kako Nole. Ja kažem - dobro! Gledaju ovu našu sliku, još ću da je uveličam. Dao sam mu i rasade paprike. Pita: „Šta će mi ovo?“ Kažem - met’i je u saksiju, a on mi reče da će da je da majci. Ma, on je pravi Srbin!

BizLife

Natrag