Dečji sajam od 12. do 14. oktobra

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
Brojna iznenađenja za najmlađe na Dečjem sajmu od 12. do 14. oktobra
Deseti Campina Puddis dečji sajam biće održan od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 3. Ulaz je besplatan, a posetioce očekuje raznovrsan i bogat program.


277905_decji-sajam_f.jpgIzlagači će prikazati širok spektar proizvoda: ukusne slatkiše, poslastičarske proizvode, mlečne i voćne napitke, grickalice; odeću i obuću, razne vrste igračaka i deci zanimljivih sitnica, nezaobilazne balone, bicikle.

Takođe, na Campina puddis dečjem sajmu posetioci će moći da se upoznaju sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima.


Veliki broj izlagača izložiće opremu za bebe, sredstva za higijenu i negu, a starija deca moći će da uživaju u penjanju po veštačkoj steni, igraonici, bioskopu gde će se puštati najpopularniji dečji crtani filmovi, a očekuje ih još dosta iznenađenja.

Pored neprekidnog programa na bini i sportskom terenu, mališani će moći da uživaju i u programu koji specijalno za njih organizuje Svibor Savez Srbije, tako da će moći da nauče i neka viteška umeća.

Iznenađenja za najmlađe priprema i Žandermerija Beograd, koja će ih maskirati i omogućiti im da prođu posebnu obuku, dok će ih Agencija za bezbednost saobraćaja naučiti osnovnim pravilima ponašanja u saobraćaju.Izvor:
Blic.rs
 
Top