Danas se osecam sjajno! A vi? Jeste li Ok?

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Sad se osećam super :) Jer sam završila važnu obavezu. Ali sam umorna i neispavana, a moram raditi ceo dan skoro...i imam još puno birokratskih i administrativnih problema i papira za završiti... i svega i svačega. Zbog toga nisam ok. Ali, kako vreme bude odmicalo, osećaću se sve bolje :) Znajući da ću doći kući, opustiti se, skuvati kafu... i naspavati se kasnije... a problemi će se rešiti :)
I tako... "every passing minute is a another chance to turn it all around.." & " And I know sour, which allows me to appreciate the sweet..."... :) To su dva citata iz Vanilla Sky koja mi danas odgovaraju, i ne samo danas nego uvek.... i pošto sam toga jako svesna, u nekoj čudnoj suštini... ja sam zapravo uvek ok :)

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
286
smile3Jos jedan dodje dan... Jos mi Sunce sja... zdravlja imamo,vremena za sebe jako malo,ali danas je sve 200 na sat!wacko2
Kad sve saberemo jos smo mi dobri sta se sve na svetu zbiva.smile3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
fit_080421044152_Photo-0066.jpg

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ja jesam.....ali ne znam da li je ili nije clan " gagasasa ".....ne vidjam ga od kako je postavio ovu temu....:dntknw:.

Ako je tu neka obidje malo svoje " cedo "....yes3.

Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
286
Tu sam dragi prijatelji samo sam ovih dana bila u strasnoj guzvi pa nisam imala vremena da obidjem "svoje malo cedo"! Sjajno ste uglavnom svi sa nekim izuzecima ali to se da ispraviti! Ja se sad osecam ,bicu jos bolje ako pobedimo Tursku ,al se razigrase sad kad ne treba!

Od nervoze ispustih celu rec, osecam se dobro!

Kako slatka beba! Pravi secer!

Natrag