Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa naravno da nisu culi kada je to anima koa ih ne zanima.Ni mene ne zanima.Mada bleach je boljidali volite bakugan kod mene u cg ljudi nisu ni culi za bakugan dali vi volite bakugan
Ja ga obozavam i znam pravila igre dobro ali ja zivim u CG u Pljevljima tj. na selu a u PV nema bakugana.dali volite bakugan kod mene u cg ljudi nisu ni culi za bakugan dali vi volite bakugan
dali volite bakugan kod mene u cg ljudi nisu ni culi za bakugan dali vi volite bakugan
Sto se mene tice ja ga obozavam(kao sto sam i rekao),a gdje zivis? mozemo da se dogoviromo ja bih kupio jedan orginal bakugan a uz njega jedan gate."dali" se piše odvojeno kralju, za Bakugana su čuli svi koji imaju Ultra kanal i svi koji u porodici imaju nekog do 7 godina . Jel ga ti voliš ? Jel ih skupljaš ? Jel kupuješ sličice ? Kaži šta te zanima, možda mogu da ti pomognem
dali volite bakugan kod mene u cg ljudi nisu ni culi za bakugan dali vi volite bakugan
Iskren da budem, nisam čuo ni ja. I iako sam ljubitelj net igrica.