Dali vam se svidja novi izgled foruma

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Stari je bio ljepsi, mada ni ovaj nije tako los, ali zasto se nemogu mjenjat boje... pretpostavljam da je ovo jos uvjek testna faza...

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Ovaj novi izgleda za nijansu lepse (ali ne i prijatniji za oko), medjutim trebace mi dosta vremena da se naviknem. Sem toga, u profilu se vise ne vide poslednji postovi clanova kao i oni postovi gde su pohvaljeni i gde su se zahvalili. Nisam od jutros dovoljno dugo na forumu da bih napravio neko ozbiljnije poredjenje, ali, na osnovu onoga sto sam video, stari je bio neuporedivo sadrzajniji, jasniji i laksi za snalazenje.

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Prerano donosis zakljucak.......jos uvek je faza prelaska na najnoviju verziju vBulletina....Konacnu ocenu mozete doneti tek kroz par dana kada forum bude i konpletiran u potpunosti...Prisredjuje se,ubacuje..deo po deo....Jos jednom kazem,malo strpljenja....

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Stari je bio mnogo bolji i lepsi..Zasto sad ne mogu da se vide spotovi sa youtuba vec samo linkovi?..Nema ni postova koji su pohvaljeni ni od koga... ne svidja mi se....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Nije los....predhodni je ( licni utisak ) bio pregledniji ....komunikativniji....mogao si prilicno lako da nadjes ono sto trazis.....yes3......mnogo bledih i svetlih nijansi zelene boje .....vise mi zamaraju oci....nego da bude obratno....da ih odmaram.....yes3

Ne znam ....zasto su pozurili ......mogli su kompletno da ga zavrse .....i onda postave.....yes3

Kada sam jutros u 00:11h.....napustio forum ....5 predlog za Logo Foruma je ....vodio.....yes3

Cemu glasanje....?:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Stari je bio mnogo bolji i lepsi..Zasto sad ne mogu da se vide spotovi sa youtuba vec samo linkovi?..Nema ni postova koji su pohvaljeni ni od koga... ne svidja mi se....

Boky71 je lepo rekao, strpljenja samo... I meni smeta mnogo toga ali necu da se zalim dok ne zavrse sve, a kada zavrse onda bi bio red da se svi zalimo, ako uopste i budemo imali na sta da se zalimo... a sada se cak i nagrade ne vide...

Natrag