Šta je novo?

Dacia Logan Van

Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
73
800 kg nosivosti i 2,5 m3 za vaše poslovanje. Logan Van je vozilo za profesionalne korisnike koje se odlikuje praktičnošću. Pouzdan i izdržljiv, nudi veliku zapremninu tovarnog prostora kako biste svoj teret mogli prevoziti potpuno bezbrižno. Dvoja bočna vrata i dvostruka zadnja vrata osiguravaju lak pristup čak i onda kada se nalazite u skučenim prostorima. Štaviše, zadnja vrata imaju tri ugla otvaranja: 40°, 90° i 180°.
loganv1.jpg

Dužina tovarnog prostora od 1,94 m osigurava prevoz za sve vrste tereta. Izvrsnoj zapremnini i korisnoj nosivosti, Logan Van dodaje i treću dimenziju: dužinu. Zahvaljujući svojoj prostranosti, nudi vam inteligentna rešenja kako bi vam olakšao svakodnevno korišćenje. Njegova dvostruka bočna limena vrata, puna pregrada (u opciji zavisno od verzije) i ravan pod omogućavaju vam da s punom sigurnošću organizujete unutrašnji prostor.

loganv2.jpgS brojnim pretincima u prednjim vratima i pretincom za rukavice, mesto vozača u Loganu Van može se opisati u jednoj reči: praktičnost. Radni alati koji su vam neophodni za korišćenje u svakodnevnom životu lako pronalaze svoje mesto u vozilu. No, funkcionalnost ne isključuje udobnost. Dokaz za to su ergonomska središnja konzola, CD radio* i klima uređaj* koji vam stoje na raspolaganju. Osećaju prijatnog boravka u vozilu pridružuje se osećaj praktičnosti.
* u opciji zavisno od verzije

loganv3.jpg

:D
 
Top