Šta je novo?

Dacia Logan Pick-Up

Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
73
Logan Pick-Up je jedinstveno vozilo u svojoj kategoriji sa nosivošću od 800 kg. Pristupačan i kompaktan sa udobnim mestom za vozača, Logan Pick-Up je posebno efikasan radni alat, uvek spreman da odgovori na potrebe zahtevnih profesionalaca. Istovremeno robustan i praktičan, njegov sanduk je opremljen sa 16 tačaka za pričvršćavanje (zavisno od verzije) koje omogućavaju siguran prevoz predmeta i robe. Pristup je olakšan zahvaljujući preklopnoj stranici nosivosti 300 kg.

loganp1.jpg

Da bi vam bio na usluzi, Logan Pick-Up poštuje vrednost veličine i na stavlja vam na raspolaganje utovarne prostore prilagođene svim potrebama. Izdašne dimenzije sanduka i brojne mogućosti korišćenja čine Logan Pick-Up fleksibilnim i praktičnim radnim alatom. Logan Pick-Up je idealan partner pri vašim slobodnima aktivnostima u prirodi sa zavodljivim izgledom kompatknog pick-upa, sa većom udaljenosti od tla od klasičnih vozila, sa otvorenim i izdržljivim utovarnim prostorom... Logan Pick-Up vas vodi u prirodu i prati u slobodnim aktivnostima te pruža bezbrojne usluge u svakodnevnoj upotrebi.

loganp2.jpg

Unutrašnji prostor je prijatan za boravak, udoban i dobro opremljen. Kabina Logana Pick-Up odiše praktičnim duhom! Na raspolaganju su vam brojni pretinci: pretinac za rukavice, držač za čaše, džepovi za odlaganje manjih predmeta u vratima... Iza sedišta možete da računate na zapremninu od 300 litara kako biste smestili vaše dokumente, profesionalnu opremu, ili sklonilli vaš alat. Za vožnju u najvećoj udobnosti, na raspolaganju su vam efikasan klima uređaj i radio uređaj (u opciji na verziji Ambiance). Osećajte se kao kod kuće u Loganu Pick-Up.

loganp3.jpg

smile3
 
Top