Šta je novo?

Dacia Logan MCV

Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
73
Logan MCV je dostupan u verziji sa 5 i 7 sedišta za maksimalnu mogućnost višenamenske upotrebe i prilagođavanje vašim potrebama, bilo da se radi o mestu za vaše putnike ili tovarnom prostoru, a sve to uz najveću udobnost. Velika funkcionalnost klupe omogućava jednostavnu transformaciju iz konfiguracije sa 7 sedišta na 5 ili 2 sedišta zavisno od vaših trenutnih potreba. Pristup prtljažniku Logana MCV je olakšan niskim pragom utovara i 2 asimetričnim vratim (1/3-2/3). Logan MCV vam nudi polivalentno vozilo koje može da ima čak 7 sedište, i to po najboljoj ceni.

loganm1.jpg

Logan MCV ima robusnu šasiju, nasleđenu od umeća grupe Renault. Ona je spoj besprekornog prianjanja na put i izvrsnog kvaliteta vešanja, na svim vrstama površina. Logan MCV nudi celovitu gamu motora koji vam garantuju pouzdanost i uživanje u vožnji. Benzinski motori pružaju veliko zadovoljstvo vožnje u svim prilikama. Dizel motori 1.5 dCi 70 KS i 1.5 dCi 85 KS se ističu svojom ekonomičnošću. Polivalentni i moderni, oduševljavaju svojom udobnom svakodnevnom upotrebom.

loganm2.jpg


Iako je višenamensko vozilo izuzetne prostornosti, Logan MCV ne zanemaruje svoju spoljnu liniju. Zahvaljujući velikim dimenzijama i dugačkom međuosovinskom razmaku koji, Logan MCV ima skladnu liniju koja je istovremeno robusna i dinamična. Krovni nosači*, bočne zaštitne letvice*, svetla za maglu* ili naplatci od legure* su oprema koja doprinosi potvrđenom stilu Logana MCV.
* u serijskoj opremi ili opciji, zavisno od verzije

loganm3.jpg

:acute:
 
Top