Šta je novo?

Dacia Duster

Član
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poruka
73
Dacia Duster ima sve sposobnosti vozila sa pogonom na sva četiri točka (4 x 4) zbog velike udaljenosti od tla i velikih uglova savladavanja terena. Opremljen je novim šestostepenim ručnim menjačem koji nudi kratki 1. stepen prenosa i ima jednostavnu i intuitivnu ručicu. Zato je Duster kompaktan i lagan automobil s obzirom na svoju veličinu, što mu osigurava veliku okretnost.

dacia1.jpg

Prodajna cena je na nivou malog automobila, a nudi udobnost boravka na nivou vozila višeg razreda. Dacia Duster je praktično i funkcionalno vozilo. U njegov putnički prostor može da se smestiti 5 putnika, a zapremina prtljažnog prostora (u zavisnosti od verzije) može da iznosi i do 475 dm3. Sa preklopljenim zadnjim sedištima se dobija čak 1636 dm3 prostora. Ako se naslon prednjeg sedišta preklopi, u kabinu je moguće smestiti predmete dužine do 2,65 m.

dacia2.jpg

Dacia Duster sa motorima dCi dokazuje da terenac može da bude ekonomičan i prihvatljiviji za okolinu. Odlikuju ga umereni troškovi korišćenja zbog optimalnog programa redovnih pregleda u servisu, štedljivih motora koji istovremeno štite okolinu. Ovi motori mogu da se pohvale niskim emisijama CO2, koje su niže od 140 g/km kod verzija 4x2, i niže od 150 g/km kod verzija 4x4. Pravi smisao za uštedu!

dacia3.jpg

Evo vam opis jednog od boljih terenaca. :dance2:
 
Top