Da ste Isus Hrist

Učlanjen(a)
22.03.2010
Poruka
346
Ja ti mogu odgovoriti kao covek koji je ogranicen sa svojim umom jer ne mogu da zamislim ni da pojmim sta ce da uradi Gospod.Po meni Gospod Isus Hrist ce isto prihvatiti ljude druge vere ako su casno i posteno ziveli svoj zivot.Jer nisu oni krivi sto su se rodili u drugoj veri,a opet mislim da je ovoliko vera sve po dopustenju Bozijem.A kada Gospod bude drugi put dosao na zemlju da sudi zivima i mrtvima onda cemo tek znati sta je bilo ispravno.Do dolaska Gospodnjeg mi samo mozemo zamisljati kako ce to izgledati i nista vise.Mozda bi tedaljnije odgovore nasli u zitijima svetitelja i drugih Bozijih ugodnika jer je njima Gospod otkrio vise nego nama.I nama bi Gospod otkrio svoje namere ali bi morali da izmenimo sadasnji svoj zivot koji je pun greha koji cinimo svaki dan svesno i ne svesno.
 
Učlanjen(a)
24.05.2010
Poruka
60
Aman, šta smarate! Pitanje foruma glasi šta bi vi uradili da ste Isus? Dakle, mašti na volju i kažnjavajte, praštajte al' nek pršti! Pa ne moramo sad skrušeno :''Ko sam ja da se poredim...''bla, bla,bla.....udrite po ideji!
 
Član
Učlanjen(a)
18.05.2010
Poruka
376
Hajde kreni, yes3
Ja sam već zaključio da bi morao postati moćan čovek.
Ali je problem u tome što to ne mogu uraditi a de ne pogazim sve božije zakone. sorry
Hajde nisam vernik ali ipak ne mogu da lažem, varam, kradem ...........
Mogu da nosim gajbe. Ali tako se obogatio samo jedan u Srbiji. :D
 
Učlanjen(a)
24.05.2010
Poruka
60
Već sam rekao u jednom od prethodnih postova šta bi radio, ukratko, obznanio bi se preko sredstava mas medija, pa krenuo polako....spržio, popalio, i rekao da imate grejs period od dvije godine da se popravite jer tada dolazim u reviziju....
 
Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Preko mas medija ce se antihrist obratiti i trazice da mu se svi poklone i priznaju ga za Boga i upravo ce najveca zla u istoriji tad uciniti, a vidis li koliko je Bog dobar u odnosu na nas koji bi uradili nesto kao sto si ti napisao...
 
Član
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poruka
12
Da sam Isus što bih ja napravio ?

Smiješno mi je kako ljudi olako daju mišljenja o nečem što je za gotovo cijelo čovječanstvo planete Zemlje jedan od najvećih i najznačajnijih Misterija, a to je utjelovljenje Krista i misterij na golgoti. Da je bilo koji od nas koji se pitamo što bi napravili da smo Isus, odgovor bi bio jedinstven : napravio bi sve ono što je napravio i Isus iz loze Salamona koji je živio u selu nazaretu, a kojega je rodila majka Marija. Onaj drugi Isus iz loze Davidove je odigrao pripremu fizičkog, eteričnog i astralnog tijela Isusa od Majke Marije iz Nazareta, i obavio je sam čin misterija na golgoti zajedno s Kristom. nastavak slijedi, a sada žurim. Do slijedećeg javljanja pozdravljam vas sve skupa uz starohrvatski pozdrav Bog i Hrvati.
 
Natrag
Top