Da nije sa njim ne bih znao da mi toliko znači..

Učlanjen(a)
02.05.2013
Poruka
3
Imam jednu komšiku sa kojom se znam od malena,flertovali smo,išli jedno kod drugoga
mazili i slično ali ja nisam mogao da skupim snage da napravim neki korak i smuvam je.
Obicno kad ona dodje ili ja odem kod nje sedimo za komp onako blize jedno drugome slušamo muziku,gubimo vreme na facebook-u itd.
Sada imam jedan problem.
Tada kada smo isli jedno kod drugoga živeli smo u istoj zgradi,a ona odma preko puta mojih vrata,nismo se vidjali kao sada kada sam se preselio.
Pre nove godine ona je jasno pokazivala da bi htela da ima nesto samnom ali ja nisam hteo jer napravio sam jedan problem koji me kopka i ne znam kako bi ona to prihvatila.
I onda desilo se to da,kada je bilo veče nove godine,otišla je sa mojom sestrom kod njenog druga i smuvali se te večeri..(a posle sam saznao da su izlazili po nekim kafićima par puta pre toga)
Baš tada kad sam to saznao pokrenulo je u meni veće interesovanje za njom!
Medjutim ta nova veza je nije odvukla od mene,zvala me je kod nje i tada sam je nesto dodirivao,masirao ..
Onda krenuli smo kod njenog dečka popodne.
Inače primetio sam da joj znači moje prisustvo jer tamo kada smo stigli bili smo sedeli blizu jedno kraj drugoga iako je on bio tu ..
Drugi put se to isto desilo kada smo otišli kod nje sa njenim dečkom.
On je bio kraj nje sa jedne strane a ja sa druge i naša kolena su se dodirivala,pogledi nam se spajali kad pričamo nešto i primetio sam da spušta pogled na moje usne..
Treći put kako joj znači moje prisustvo kako bi ja to opisao,je bilo je kada je trebala sa njim da se vidi kod škole na velikom odmoru ili kad već..i mene je pozvala...
A inače ja radim,ona i dalje u srednjoj i kada mogu pitam je da dodjem na kratko bar da se vidimo na velikom odmoru ona prihvati ili me sama ona pozove za ''vidjenje na brzinu''
Pita me ponekad kroz poruke gde sam,da joj javim kad stignem kući i sl (samo ne znam dali je to stvarno zanima,dali je to neka briga ili...?)
Ne znam šta da radim,ali znam da mi znači i stalo mi je do nje..
Ako bi neko pročitao ceo tekst i dao mi neki savet bio bih mu-joj unapred zahvalan ;)
Poz

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Nema sumnje da želi da bude s tobom. I to što sada ima "dečka" a i dalje flertuje s tobom samo znači da se s njim smuvala, ne bi li te ljubomorom neterala da se konačno izjasniš. I ona oseća isto što i ti, prema tom, stisni petlju i reci joj. Nemaš šta da izgubiš.

Učlanjen(a)
02.05.2013
Poruka
3
o tome sam i razmisljao da ne izgubim i to sto imam..
kako na primer bih mogao da znam da mogu da joj verujem,šta da je pitam,uradim ili sl ?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Izgleda da starim, više se ne sećam kako se igraju ljubavne igrice. :)
Ja sam za iskren odnos u startu. Znači, "sve karte na sto", pa da vidimo šta ćemo dalje.
To što je ona ponekad neiskrena, to su verovatno "male bele laži". Ništa značajno, nego ne sme da ti kaže iskreno, zato što ne zna šta ti misliš, pa ne želi da se izblamira. Isto kao i ti sada. Ne bojiš se ti toliko da ćeš je potpuno izgubiti, bojiš se da ćeš da probaš, pa da budeš odbijen, i onda nisi više ni tamo ni ovamo. A moraćeš da se navikneš na to, jer bićeš odbijen još ko zna koliko puta u životu, što je potpuno normalno.
Probaj da je pozoveš da dođe kod tebe, pa se odvaži da probaš nešto više. Pusti da blizina učini svoje i nemoj to da sputavaš. A ako se nešto desi, onda razgovarajte. Reci joj da bi ti želeo ozbiljnu vezu, da si shvatio da to sve vreme želiš, a da ti je postalo jasno tek kad si je video s drugim. Skoro sam sigurna da te neće odbiti.

Natrag