Da li žene više vole dlakave muškarce?

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
izvor: 021
depilirani_muskarac.jpg

Ženama se više dopadaju dlakavi muškarci, pokazala poslednja anketa sprovedena među Britankama.

Ispitanice, kojima se više sviđaju muškarci u izdanju kakvo je Majka Priroda namenila, tvrde da je krajnje vreme da muškarci prepuste uređivanje obrva, šišanje ljubavnog tepiha i depilaciju voskom - njima.

Glatka muška prsa bez ijedne dlačice ne predstavljaju poželjan prizor za čak 85 posto anketiranih žena, koje su u maniru modernih carica spustile palac i kada je u pitanju čupanje obrva. Radije svoje muškarce gledaju s jednom grmolikom obrvom, nego s bolje počupanim dlačicama u odnosu na one koje krase njihovo lice.

Samo osam posto žena je izjavilo da preferira metroseksualce, čija prsa nemaju dlake jer su pažljivo depilirana, dok gotovo isti postotak ispitanica preferira izrazito dlakava prsa (vukodlak dlakava).

Cristiano Ronaldo i David Beckham mogu svoje mesto da prepuste "pravim" muškarcima poput Hugha Jackmana i Gerarda Butlera, koji su poznati po svojim muškim atributima i markantnim crtama.

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
(Ženama se više dopadaju dlakavi muškarci, pokazala poslednja anketa sprovedena među Britankama.)

I meni se taki dopadaju, al sve u nekoj meri

Član
Učlanjen(a)
23.10.2009
Poruka
1.832
i ja sam za umereno..
malo na ponekim mestima..
...
ne valja mLogo cupavo..
a ni skroz goluzdravo...

Učlanjen(a)
22.08.2010
Poruka
440
Ja mislim da vole, ali svakako da i tu traze umerenost. Da ne bude dlakav ko medved.
Tako je kod ljudi, ali kod zivotnja je sasvim suprotno. Sto bolje krzno - uspesniji muzjak.

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Naravno, ali ne preterano. Ruzno mi je samo kad vidim po ledjima...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ne dopadaju mi se muskarci koji su skroz izdepilirani po celom telu..nogama..uhh ali od pocupanih obrva me hvata jeza...to nikako ne mogu ni da gledam...:???:Ronaldo je pravi dasa ali mi je uvek muka od njegovih obrva...:blum3:
Volim muskarce koji su uredni a opet zadrzavaju svoju muzevnost...dakle volim dlakave muskarce ali umereno i ne bas svuda po telu...yes3

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Da Britanke su bas merodavne po tom pitanju.Jedna od najruznijih i najgore obucenih nacija. Kako izgledaju i sa medvedom bi bile zadovoljne.:vorred:

Natrag