Da li vreme leci ljubavne boljke?

Član
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poruka
33
Ajmo devojke ,malo optimizma,vama bi bar to trebalo da bude prirodno,vi ste hteli mi to priznati ili ne
ustvari jači spol.

Znam o čemu govorite,sećanja su nekad tako ugodna ,a opet tako teška.
Kad se sećaš ,onda se vraćaš u jedan drugi svet,svet u kojem je bilo sve srećno,svet u kojem nije bilo materijalizma,svet u kojem se volelo.
A,onda dođeš k sebi i vidiš da onaj deo tvoje duše koji ti nedostaje nije tu uz tebe,pa promisliš :
sve bih oprostila,preko svega bi prešla ,samo da je tu ,pored mene..

Gorka je istina da ta osoba ne misli tako intenzivno ili ne misli uopšte o tebi.

A, ti ako te nova ljubav ne ispunjava kao ono prije,ako je uspoređuješ sa sećanjima onda znači da ili to nije to ili od straha da ne budeš povređena nisi dala celu sebe.

Dobra si osoba i sigurno daješ 300% sebe u vezi,a zauzvrat dobivaš mrvice ljubavi s kojima si bila srećna.
Trebaš samo naići na osobu koja je spremna voleti te makar upola onoliko koliko si ti spremna voleti nju.
Život je nažalost ukleta partija pokera,stalno menjamo karte nebi li dobili bolje i čekajući svoje karte
čini nam se da nema nade ,da sve polagano nestaje ,tone, sve osim sećanja...

Naše karte nisu odigrane i ne treba gubiti nadu ,one dolaze,samo treba VREMENA...
Znam da zvuči isprazno,ali treba verovati u nešto bolje,u budućnost,u sebe ,jer verovati znači voleti.

STVORENI SMO DA BUDEMO SREĆNI,I AKO SMO U STANJU DA USREĆIMO NEKOGA ONDA NEGDE MOŽDA DALEKO ,A MOŽDA I BLIZU ČEKA NEKO DA USREĆI NAS.

I naravno kao i uvek,nek se ne zaboravi za šta živimo i volimo na ovom svetu ,tj: ŽIVELE ŽENE!!!

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Mislim da je ljubav jako komplikovana stvar iako bi trebala biti jednostavna..volis ga..voli te i gotovo..
Ali u zivotu nije uvek tako...vreme je najbolji pokazatelj da li je ljubav dovoljno jaka i ona prava ili je bila samo trenutna i providna iluzija koja se zove zaljubljenost...
Sastavni deo svake ljubavi su i bol...patnja...tastina...tuga...secanja...uspomene...
Mislim da su sve velike ljubavi pune strasti i dubokih osecanja ostavile trag u srcu...koje ni vreme ne moze izleciti..Neka nova ljubav moze potisnuti secanja ali ona uvek iznova nadju put do povrsine..
Ponekad se sa osmehom setim svojih velikih ljubavi a ponekad to uradim sa setom na licu..
Vreme je ponekad saveznik a ponekad neprijatelj ljubavi...

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Ljubav...je najlepse osecanje na svetu.Biti zaljubljen...imati one cuvene ''leptirice'' po stomaku,crveneti na pomen necijeg imena...biti zbunjen,rasejan.
A opet u isto vreme srce bije kao ludo,a sa usana ti silaze samo uzdasi...stvarno extra osecaj.
Svi smo ga doziveli...ako je ljubav bila uzvracena-dobro je.ako nije-opet dobro...naucis da se boris sam sa sobom,sa emocijama i osecanjima.
Ta borba zna da ostavi tragove na srcu i dusi...kada ne izlazis iz sobe,kada ti se na glavu sruci citav svet.
Ali tu je vreme...vreme ce sve izleciti.
Ne tako brzo-jer vreme nije doktor specijalista...ali kada dodje nova ljubav,kada se jave nove emocije,osmesi i sreca,kada ponovo pronadjes sebe-sve ono sto je bilo ruzno se polako brise i gubi...
Svako se od nas seti posle dosta vremena svojih bivsih ljubavi...pa se pita kako su,sta li rade,pomisle li nekad na nas...?
I kako bi bilo kad bi bilo...ali da je sve valjalo-bila bi ta ljubav sada uz nas.
Zato ostaju samo secanja...a VREME je obavilo svoj posao,jer sada imamo novu i pravu ljubav...

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
Na zalost ne. Mozemo da se zavaramo i mislimo kako smo preboleli i kako nam vise nije vazno, ali kad naidju trenuci kada se setis, ponovo osetis onu istu tugu i setu za izgubljenom ljubavi. Mozda se pored nove ljubavi pomalo ublazi bol, ali ona ostaje zauvek...

Ni sam ovo ne bih bolje srocio... slazem se u potpunosti....

Iz licnog iskustva znam da kad uz nekog dozivis neke stvari i prodjes odredjene situacije, a taj neko ti u istim pruzi svu svoju podrsku, na kakvu nikad posle ne naidjes, svaki sledeci put kad se nadjes u teskoj situaciji i kad ti treba podrska,pomoc,razumevanje pomislis na tog nekog uz koga si to imao....

Sama ta pomisao izaziva bol... moze tu da bude neka nova ljubav...ali to su oni trenutci kad covek pomisli... Da mi je sad tu, u mom slucaju, Katarina ...a, kapiram da vecina ima neko ime koje moze staviti na kraju te recenice....

Natrag