Član
- Učlanjen(a)
- 01.09.2009
- Poruka
- 482
Mijajlo,o´ma´sam znao da će´me "pročitaš" od glave do pete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam tamnoput ali sam u srbiji vidijo dobar broj srba koji su isto tamnoputi kao ja naprimer radovan stankovic... Da li vam ja licim na srbina. I da se prestavim ja sam nov clan, imam 27 godina i zivim u austriji rodjen sam u vojvodini
1234567890
Ti bre brate nemaš si pojam šta je tamonoput... Tamnoputi i prodimeni srbi se monumentalno i automatski smatraju na našu braću pa makar, da su i romi ili cigani, kake si pa to ima veze, sem sa šovinizam i ostali negativni pristupi na socijologiju..
To što ti kosica i bradica, vuču na nijanse tamno, mož bude i na crveno, ič si nema vezu s boju ten...Srbin si liči na svašta, pa što ne bi ličio i na tebe...To što si imaš dvajessedam godine i nije ti neki domet, ko pa i živenje u Austriju takođe...Tamo je i tronogi Vuk Karadžić boravio kako i i koliko i zašto samo on si zna, Boga mi poduže, al se stalno busao u grudi da si je srbin....
Žuta majca samo ukazuje da si mož iz Vranje i okolinu, al ne mora da znači i da si ljubavno vrlo ljubomoran prema suprotni pol, u ovaj slučaj ženski al ni to si ne mora znači....
Ma bre kralje, moš da si i crnjogolemast, meni si više prijemčiv što si dežmekast il što bi se reklo zagrljajast...Ne mari i ta nehajna neprobrijana bradica..ja jesam malo tamnoput ili crnomanjast... koza mi nije bela ko sneg ko u nekih stvarno belih ljudi ... najtamniji sam na rukama u lice nijansu tamniji a prilicno svetlo/beo na telu
Ma bre kralje, moš da si i crnjogolemast, meni si više prijemčiv što si dežmekast il što bi se reklo zagrljajast...Ne mari i ta nehalna neprobrijana bradica..
Man se od tu piču,m al sam si ružan, al sam si tupav, dal sam si za među ljudi, nego načilji olovku il tastaturu pa piši šta te još žiga....