Da li su svi narodi na Balkanu isti

Da li su svi narodi na Balkanu isti

• Svi balkanski narodi su isti

Votes: 0 0,0%
  • Samo slovenski narodi su isti

Votes: 3 33,3%
  • Nemam misljenje

Votes: 6 66,7%

• Total voters
    9
Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
Hocu da znam sta misle ljudi,da li smo svi balkanci isti ili ne.

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Nisu svi isti! Imaju nekih "balkanskih sličnosti",ali isti - nisu!
Razlike su u mentalitetima,religijskom pogledu na svet (da se tako izrazim)...

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Damapika, svi ljudi na svetu su ISTI. Ne samo na balkanu. Svi mi imamo par očiju, ušiju, ruku i nogu. Usta i nos. Telo, glavu.... Što kaže Rekontra (VIP član ovog foruma) u svom potpisu, neko umesto glave - lobanju.
Nametnuta merila vrednosti od strane onih koji nas vode su različita.

Što se tiče balkanskog duha, tu bi valjda trebalo da budemo isti. Valjda...

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Koje pitanje? A anketa još bolja, bez opcije, nisu svi narodi isti. Ista nam je izgleda glupost.

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
Fizicki jesmo isti,verski -nismo.Cak i ekonomski smo svi tu negde manje vise.Smatram da nam je svima karakterna crta: 1.Drskost, 2.Bezobrazluk ,3.Nerad ,4.talenat i ponekad aljkavost .I sve nas to prati vekovima sa malim nijansama medju narodima u okruzenju.

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
Koje pitanje? A anketa još bolja, bez opcije, nisu svi narodi isti. Ista nam je izgleda glupost.
Pogledaj malo gore,gde je pocetak anketi,moz da nadjes i opcije.A glupost nije ista-kod nekih ljudi je velika!Pozdrav i da znas:Budala covek i vezan pas ga ujede.;)

Dodato posle 10 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Fizicki jesmo isti,verski -nismo.Cak i ekonomski smo svi tu negde manje vise.Smatram da nam je svima karakterna crta: 1.Drskost, 2.Bezobrazluk ,3.Nerad ,4.talenat i ponekad aljkavost .I sve nas to prati vekovima sa malim nijansama medju narodima u okruzenju.
Lele boze,ako neki grag cita ovo,lose ce se desiti.Nemoze li bar slovenski narodi biti nesto bolji od ostalih.Hvala za odgovor,a opcije su na vrhu.;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Kako mozemo da budemo isti,nismo ni mi iz ex YU isti,a kamoli Balkanci.... Mozda u nekim stvarima,sitnicama..

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Hvala ti za odgovor
Pogledaj malo gore,gde je pocetak anketi,moz da nadjes i opcije.A glupost nije ista-kod nekih ljudi je velika!Pozdrav i da znas:Budala covek i vezan pas ga ujede!Zelim tebi sve najlepse i veliki pozdrav Montenegro iz Bugarske!

PP koji sam dobila od postavljača teme, ali ja i dalje ne vidim opciju- nisu svi narodi isti. Još kad bi se za svačiji odgovor slale pp-e.

Natrag