Da li se ljutite kada gubite

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Da li se ljutite kada gubite voljenu osobu? Da li tada bacate stvari oko sebe ili mirno prihvatate njen odlazak?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
relativno mirno ne bacam stvari al nije mi bas drago jer se i iz šoraza nesto nauci ...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ovu temu treba pažljivije formulisati. Na šta se gubitak odnosi, na ljubav koju gubimo ili uopšte? Jer ako se uopšteno gleda, ta tema nije za ovaj podforum, prema tome, preformuliši pitanje.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ovu temu treba pažljivije formulisati. Na šta se gubitak odnosi, na ljubav koju gubimo ili uopšte? Jer ako se uopšteno gleda, ta tema nije za ovaj podforum, prema tome, preformuliši pitanje.

Upravo tako. Nije ovo mesto za tu temu jer na mnogo nacina se moze tumaciti i komentarisati. Ljubav, posao, zajebancija - sve se sastoji u ovoj temu a na sta se konkretno misli to zna samo autor

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Okeeej...Devojka ili decko zeli da raskine sa tobom i razgovarate. Da li pokusavate da je zadrzite pricom da ce sve biti ok, da cete se promeniti..obecanjima..? Ili mirno kazete : Dobro, vidimo se?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
nemam obicaj da rastezem testo. ako je vec doslo do raskida onda znaci da je negde pukao neki svich. jednostavno sed razidjemo i to je to. nema tu mesta ljutnji

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ako mi je stalo do nje, ako je u pravu.....obecao bih da cu se promeniti , ali da mi je za to potrebna njena pomoc....

Ako mi nije stalo do nje....moze i biti u pravu......kako god.....odluci....manje ce je boleti ako prekid napravi...ona.

Natrag