Da li je sex vise od ljubavi ili ne

Član
Učlanjen(a)
22.02.2010
Poruka
65
kakva su vasa misljenja o musko zenskim odnosima u ljubavi i seksu?moze te imati seksualni odnos sa osobom koju nevolite?da li je bitna ljubav da bi se desio seks?

Poslednja izmena:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Seks naravno, NIKAKO nije "više od ljubavi". A da je moguć i ako nema ljubavi - zašto da ne? Čak može da bude i izuzetno dobar a da ljubavi nema ni u tragovima.
Seks je stvar hemije. Može se imati čak i sa osobama koje Vas samo fizički privlače, a uopšte ih ne poznajete, i nikada ne biste pristali na vezu sa njima. Moguće je da ih čak i mrzite, ali, nešto Vas privlači...
Naravno, to nikada nije lepo kao kad je prožeto ljubavlju. Zato se i odvajaju pojmovi "seks" i "vođenje ljubavi".
Mislim da smo svi sposobni za obe varijante, samo je pitanje ko to hoće da prizna a ko ne. Mnogo njih će reći da ne mogu da imaju seks sa nekim koga ne vole, ali mislim da to nije tačno.
Za sebe, mogu da kažem da mogu da imam seks bez ljubavi, i da sam to radila u prošlosti, ali sada to više ne želim. Valjda neke stvari dođu s godinama... :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Može se imati čak i sa osobama koje Vas samo fizički privlače, a uopšte ih ne poznajete, i nikada ne biste pristali na vezu sa njima. Moguće je da ih čak i mrzite, ali, nešto Vas privlači...

Slazem se sa celim Tvojim postom ali ovaj deo sam citirala zato sto mi je posebno zanimljiv.Ne bih da detaljisem jer smatram da nije za forum ali cete verovatno shvatiti zasto sam bas taj deo izdvojila i kakvo je moje misljenje.smile3

Natrag