Da li je sex nauka, sport, umetnost, uživanje ili nešto sasvim drugo?

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Dakle, čitam ove silne teme i silna uputstva iz raznih novina a od stručnih ljudi... I onda noćas posle nekog vremena shvatim da se nisam obazirala ili vodila računa o savetima iz tih članaka a bilo mi je mnogoooooo doooooooobro... E, sad da li tolika silna uputstva imaju svrhu, da li to nekome pomaže? Bojim se da će neki stidljivi biti još stidljiviji, neki sa nedostatkom samopouzdanja još nesigurniji.. Ne znam... Možda smo u ovo blesavo vreme sve počeli da proučavamo, raščlanjujemo i analiziramo... Čuvena su neka dešavanja iz prošlosti (stari Grci i Rimljani, faraoni...) a nisu imali sve te silne stručnjake... Možda smo iz te želje da uradimo sve kako treba i po pravilima (kao da postoje!) zaboravili da se prepustimo zadovoljstvu i jednostavno uživamo...
Ne znam...

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Čovek se kao mužjak rađa, a ljubavnik tek postaje. Ali da bi postao dobar ljubavnik, čovek mora da obuzda mužjaka u sebi. Jer žena ne voli da bude grljena en male (mužjački), nego en artiste (umetnički).Prema tome seks je umetnost.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Pa baš tako. Čisto sumnjam da se Kazanova lupao glavu oko takvih stvari. Danas se sve analizira. I ako kreneš da primenjuješ stvari koje si negde pročitao, može da bude pogubno i po samopouzdanje, i po zdravlje, pošto je gomilu poza koje viđamo po časopisima vrlo teško izvesti i definitivno nisu za svakoga, a da ne pričamo što ćemo se, ako se usredsredimo na to da nešto odradimo pravilno zaboraviti da uživamo...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Seks je pre svega potreba, i svako sputavanje i nedostatak istog ostavlja posledice na psihu...

Član
Učlanjen(a)
03.10.2009
Poruka
112
Sex je prosto ono sto te cini zenom i nas muske muskarcima, a posto smo svi u tome "dobri" prosto ne moze biti umetnost. Ako nema ljubavi pri tom, onda je samo dobro praznjenje, kao dokaz za nas muske da TO i jesmo, kao i za vas zenske da i jeste ZENSKE, tad sigurno nije umetnost, tad je prosto zanat... ili obican posao(?!?!)
Ovo zadnje, bas lose zvuci...

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
254
Seks je pre svega potreba, i svako sputavanje i nedostatak istog ostavlja posledice na psihu...
Yap, sex je sex je sex... mnogo više od svega već navedenog...
Za početak potreba produženja vrste.... Sad, nekom će to i ostati... Njegov problem naravno...
Svevišnji nam je dao nešto što nije ostalim živim bićima (da li? ali to u nekom drugom forumu, postu...)- svest o sebi, o svom telu i umu, koji nam mogu pružiti MNOGO više od, jelte pukog spajanja usput...
Da ne širim, sex je SVE navedeno, od nasušne potrebe, do umetnosti istraživanja zaista zajednički lepog...
Mnogo je kasno (rano), a uz one moje apstinencione mentalne rupe i distorzije, stići ću uskoro do ban-a. LOL!!!

Natrag