u mom slučaju......situacija je sledeća........ćera 16 godina,sinovi 10 ipo,i sedam godina.....plus ja i supruga (još trudna)pa kad je frka pred školu ćera je u gaćicama i u majici,ovo troje trče po stanu gde je šta sinoć ostavio.......tako da je NEMOGUĆE kontrolisati situaciju.......pa nam ponekad bude i normalno,a i komično........mada ćerka vodi koliko god može,računa,da bude u bademantilu posle tuširanja......nikad je nisam,pred braćom video u peškiru.......a ja i ona imamo jedan odnos.....da ako je vidim da šeta između kupatila i sobe u donjm vešu.......pa dobro......nije greh;ja,pred ćerom strgo vodim računa da posle tuširanja,ili već čega.......budem barem u šortsu....jdnom meje prilikom najmlađi pitao " a zašto seka,kad je u belom,misli na donji veš......kaže mi beži iz sobe.....a na plaži,pred onolikim ljudima......skine se u kupaći"nisam imao odgovor........mada imam ga,ali za njegove godine......ustalom,kad poraste,skapiraće neke stvari,za dve tri godine

Sa suprugom je extra priča.....vodi računa koliko može.....moja ćerka joj dosta pomaže oko tuširanja presvlačenja......ali,zapazio sam jednu veliku promenu u ponašanju kod dečaka (svo troje)naime,pre njene trudnoće....nikad,ali nikad nisu kucali kad treba da uđu u WC........jednom su ušli,ja sam joj pomagao da se obuče.........bila je u DONJEM vešu.......od tada...prvo kucaju "možda se seka tušira"........."ili Tamara se sprema da ide kod doktora"......