Da li je moguce?

Član
Učlanjen(a)
27.01.2010
Poruka
10
Da li je moguce od debila postati normalan i kulturan covek i kako?

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Teško, mada se ljudi u Kazneno-popravnim ustanovama trude, baš... :)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
A, zašto bi neko debila pretvarao u kulturiška tipa? Baš sam radoznala?
Mislim, ako ti se sviđa debil, moraš to prihvatiti sa filozofskim mirom i polako uticati na neke baš, baš debiloze... Ništa na silu i po svaku cenu... Možda ti se debil i dopada zato što je debil... Ako te nervira neki debil ili ti je šef, pomoći nema - samo kuliranje... A ako je tebe neko nazvao debilom, e , tu bih ja malo razradila temu. Dakle da mene neko nazove debilom a kao dopadam mu se i kao dopada se on meni čemu onda želja za promenom - moramo se prihvatiti onakvi kakvi zaista jesmo, pretvaranje neće pomoći! Ako sam sam uočila svoje debilozno ponašanje i pri tom povredila nekog do koga mi je jako stalo, morala bih jako da se zamislim kako ću i šta dalje!

Ps ako ti se debil sviđa ali u najavi, beži dok se nije zakuvalo!

Uh, puno puta upotrebljena reč debil ali sve sa pokrićem i opravdano! Šest puta reč debil i dva puta debiloze, strašno! Izvinjavam se zbog rečnika ali spram teme...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ne bih sad da ti pišem autobiografiju ali put je veoma složen...Treba da budeš intaligentni idiot da bi to postigao...Ipak mora da bude potencijala za normalnu osobu u tebi...od čistokrvnog pedigriranog debila nema ništa...

Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
275
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=omRk_j0aRPg]YouTube - ESCAPE FROM NEW YORK brain[/ame]

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
JOOOOOOOJ hahahahaahah tek sam sada pogledao snimak ROFL!!!:fool:

Natrag