Šta je novo?

Covid 19 i Bog

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
13.345
Ovo je tema:

1631902491806.pngKao što vidite, grupa ljudi, točnije udruga "Roditelji nestalih beba Srbije", traže od državnog ministarstva zdravlja slijedeće:

1. Dajte nam znanstveni dokaz da je PCR test za detektiranje SARS-COV2 pouzdan.

2. Dajte nam znanstveni dokaz o izoliranju virusa SARS-COV2.

3. Dajte nam znanstveni dokaz da zaštitne maske spriječavaju prijenos virusa SARS-COV2.

A Ministarstvo zdravlja im odgovara:

Ni za jednu od ove tri stvari koje vi tražite, Ministarsto nema dokaze (informacije)?

P.S. A od Jovana je bolesniji samo onaj tko pomisli da će ga u nešto uvjeriti, ili od nečega razuvjeriti. Dok je "svoju pamet" iz prsta isisavao, bilo je i neke šanse, ali otkad svoje misli "iz guzice siše", šanse su na "- 273".
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
11.495
Ovi što su bacali jaja i sledili konkretno Davidovića(Antonija) nisu pravi predstavnici hrišćanstva i hrišćanskog duha nikako. Nisu ni ovi iz tzv "narodne patrole" iako bi oni nama ovde sročili kako su veliki Srbi i hrišćani(pravoslavci). Ne, to nisu predstavnici hrišćanstva. Ali na žalost mnogi od hrišćana ovde misli da su baš takvi nekakvi "heroji".

Niko nije ni rekao da oni jesu pravi predstavnici Hriscanstva i crkve! Gadjanje jajima u ovom trenutku nije pohvalno..

Ali sam takodje rekao da nije iskljuceno da ce doci trenutak kada ce to biti opravdano!

Ja takođe razumem moguće neslaganje sa merama, iako smatram da su mere potrebne, ali način na koji jedan hrišćanin to iskazuje nisu ovi protesti sa elementima nasilja jer tako nešto je nedolično hrišćanima.

Trenutno ovaj nacin nije pravi nacin iskazivanja protesta. Medjutim ne moze se poreci da to sve proizlazi iz dobrih namera. Pa i to gadjanje jajima je zanemarljivo i ne kvari sliku.. Da su im namere bile lose, oni bi krenuli da razbijaju i da se tuku.. Ipak svo vreme su organizatori ucili narod da to ne radi!

S obzirom na vakcinaski lobi, pokazali su daleko vecu svest i toleranciju, kao i zelju za mirnim razresenjem situacije!

To je ono sto se ovde ne moze poreci! A sto vasu mediji nece priznati! I ko god to porice on prosto nije objektivan i bavi se manipulacijama..

Dakle, predstavljati ove ljude kao nasilnike je manipulacija, i to je ono sto je vazno!
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
7.452
Ta tema je rešena. Ministarstvo je potvrdilo da izolacija SARS-COV2 nije rađena u Srbiji kao ni parametri za određivanje PCR testa. To je ministarstvo zapravo reklo. Ali to se ne odnosi na svet jer je virus prema SZO izolovan u decembru 2019 i parametri PCR testa određeni u februaru 2020.

Što se maski tiče takođe Srbija nema svoje studije tako da ne može da ih ni iznese. Ali takođe postoje studije u svetu, najrelevantnijih institucija za tu oblast.

Onaj ko je prvi ovo plasirao u javnost("Marko Kraljević" ) kao i čelnik udruženja nestalih beba svakako su namerno ovako plasirali radi manipulacije činjenicama. Svako ko dalje ističe ovaj manipulativnu "dokaz" učestvuje svesno u manipulaciji.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
7.452
Niko nije ni rekao da oni jesu pravi predstavnici Hriscanstva i crkve! Gadjanje jajima u ovom trenutku nije pohvalno..

Ali sam takodje rekao da nije iskljuceno da ce doci trenutak kada ce to biti opravdano!Trenutno ovaj nacin nije pravi nacin iskazivanja protesta. Medjutim ne moze se poreci da to sve proizlazi iz dobrih namera. Pa i to gadjanje jajima je zanemarljivo i ne kvari sliku.. Da su im namere bile lose, oni bi krenuli da razbijaju i da se tuku.. Ipak svo vreme su organizatori ucili narod da to ne radi!

S obzirom na vakcinaski lobi, pokazali su daleko vecu svest i toleranciju, kao i zelju za mirnim razresenjem situacije!

To je ono sto se ovde ne moze poreci! A sto vasu mediji nece priznati! I ko god to porice on prosto nije objektivan i bavi se manipulacijama..

Dakle, predstavljati ove ljude kao nasilnike je manipulacija, i to je ono sto je vazno!

Protesti nisu ni potrebni. Ako je istina na toj strani pobediće bez ovih protesta. Tako smatram. Hrišćanima ostaje da se mole Bogu ako misle da su mere štetne. Takođe i jedna i druga strana hrišćana, treba da se moli da Bog učini da se virus povuče. To je sasvim dovoljno od hrišćana.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
7.908
Zasto i vi onda idete u rat i branite drzavu, svoje zene i decu, svoje kuce i ognjista i zasto onda sluzite vojsku ako ste toliki pacifisti?

Ko ide u vojsku? Mileriti? Daj molim te brate ne nasedaj na to. Oni i ako ne mogu da odbiju odlazak u vojsku (tamo gde postoji vojna obaveza) na sve načine izbegavaju dodir s oružjem.

Shvataš li o kakvim je licemerima reč?

Kakav je to "pacifizam" kada se zagovornici istog oduševljavaju s Jošuinim "klanjem" Kananaca? Nije to dragi moj brate u Hristu nikakav "pacifizam", nego kukavičluk, licemerstvo i podlost, jer isti bi, sve i da se oružja boje, i te kako se latili istog ako bi bili ubeđeni da ih na to "Bog" navodi....

Uostalom, oni i veruju da im je "Bog" dozvolio da mogu da doslovno komadaju ljudska bića (nerođenu decu) u svojim bolnicama. Šta misliš da su kirete i skalpeli? Igračke za decu? Oružje su...

Gnušaju se oni nasilja samo kada su i dokle god su u manjini. Isto kao i muhamedanci što su mirni sve dok ne zadobiju dovoljan procenat populacije, a onda beri kožu na šiljak ukoliko im ne udovoljiš. Isto bi se i ovi ponašali da imaju vlast. Isto.

Da ne govorim o tome da nasilje nije samo fizičko, te da postoji i verbalno, mentalno, a tu su oni profesionalci (poebno braća im po Milleru, svedoci lažnog boga nekakvog jehove).


Niko nije ni rekao da oni jesu pravi predstavnici Hriscanstva i crkve! Gadjanje jajima u ovom trenutku nije pohvalno..

Posebno ako se u obzir uzme da se radi o hrani, a hrana se ne baca. No, pitanje je zašto su gađali jajima i jesu li pre toga bili izazvani.

Drugo, kakvo bi to bilo Hrišćanstvo kada bi smo svi ćutali i ne bi smo odgovarali na optužbe?

Ujedno, pogledaj malo bolje, ljudi koji su navodno gađali jajima policiju, su to učinili jer se ovde radi o tome da ih policija štiteći seksualne devijante, primorava da odustanu od Božijeg u korist Carevog.

Došli smo ponovo, po ko zna koji put u istoriji do ili/ili situacije koja inače mirne građane, dovodi do toga da moraju da biraju, te da sebe dovedu na stazu mučeništva.

Da, mučeništva, jer sotona i njegovi akoliti se neće smiriti dok ne okrvavi progone.

Uostalom šta misliš kako je došlo do prvih progona Hrišćana? Kako su to Rimljani uopšte mogli da razlikuju Hrišćane od ostalih? Kako je Rimljanima uopšte palo na pamet da ganjaju nekoga ko se nije bunio protiv cezara?

Pa tako što su jevreji pravili nerede, napadali Hrišćane, izazivali tuče, a za svoje pobune (nacionalisitčke) optuživali Hrišćane da su ih izazivali da reaguju.

Vidiš li paralelu?

Isto je i danas.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
7.452
Izražavaj se pristojno...

Ja svo vreme objašnjavam šta je ministarstvo reklo. Nema u Srbiji tog ispitivanja. To je reklo ministarstvo. U svetu da...i šta se praviš toša? Lepo je pojašnjeno..u Srbiji tih dokmenata nema. Jer ispitivanja nisu vršena u Srbiji.

Na to je dobio odgovor čelnik udruženja. Ali u svetu postoji sve što treba..sve studije o valdnosti svih tretiranih stvari o kojima je udruženje tražilo odogvor postoje. SZO poseduje sve te informacije.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
13.345
Ministarstvo je potvrdilo da izolacija SARS-COV2 nije rađena u Srbiji

Bolesniče pokvareni - pitanje nije bilo je li u Srbiji izoliran virus, nego uopće u svijetu.

kao ni parametri za određivanje PCR testa. To je ministarstvo zapravo reklo. Ali to se ne odnosi na svet jer je virus prema SZO izolovan u decembru 2019 i parametri PCR testa određeni u februaru 2020.

ponovo, Bolesniče pokvareni - pitanje nije bilo je li u Srbiji dokazana pouzdanost testova, nego uopće u svijetu..

Što se maski tiče takođe Srbija nema svoje studije tako da ne može da ih ni iznese.

Bolesniče pokvareni - pitanje nije bilo je li u Srbiji dokazana efikasnost maski, nego uopće u svijetu.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
7.452
Prijavljen si ponovo. Nemaš pojma o čemu pišeš. Hajde idi zabavljaj se sa decom..nisi za ozbiljan razgovor.

SZO je objavio sve ove dokumente...šta se praviš toša. Što zabijaš glavu u pesak. SZO,CDC sve ovo imaju. O čemu ti pričaš?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top