Covek - macka

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
covek-v.jpg

Denis Avner (50) je na operacije potrošio više stotina hiljada dolara
Čovek-mačka jede živo meso

Uši su mu zašiljene hirurškim putem, očnjaci su naoštreni kao kod divlje mačke, lice i telo su mu istetovirani šarama kao kod tigra.

To je čovek-mačka, pravo ime mu je Denis Avner (50), on je danju kompjuterski programer, a noću se pretvara u zver ili nakazu, kako ga neki nazivaju.
„Počeo sam transformaciju u mačku 1985. godine, kada sam istetovirao lice. Od tada sam potrošio mnogo novca i imao sam samo na licu više od 20 operacija kako bih izgledao kao tigar. Imam čak i pirsinge na brkovima i trepavicama kroz koje provlačim tigrove brkove“, kaže Avner.
Usne je operisao da liče na tigrove, upumpao je silikone u obraze, oči su mu iskošene, a čak je i nos operisao da izgleda kao životinjski. Na plastične operacije potrošio je više stotina hiljada dolara. Godišnje kao programer u Kaliforniji zaradi 80.000 dolara.
„Tokom dana sam kao drugi, radim u kancelariji, a razlikujem se od kolega samo po tome što ličim na mačku. U slobodno vreme se ponašam kao tigar.

Jedem živo meso, baš kao što bi i tigar radio u divljini. Volim i da se pentram po drveću, ali zbog godina moram da budem oprezan“, ističe ovaj neobični programer.
Denis Avner je poslednjih nedelju dana proveo u Londonu, gde je otvoren još jedan u nizu Riplijevih muzeja „Verovali ili ne“. On je bio jedan od najvećih zvezda muzeja na Pikadiliju. Posetioce je zanimao i njegov privatni život, odnosno da li zbog svoje čudne opsesije ima problema da nađe devojku.
„Ne biste mi verovali, ali trenutno se viđam sa nekoliko žena. One razumeju da mi je to što volim da budem kao mačka važnije od moje ljudske strane. Malo je žena koje to mogu“.
Avneru je neobičan izgled bio ulaznica za brojne televizijske programe od Amerike do Japana, a gostovao je i u poznatom tok šouu Lerija Kinga.

(Alo)

(ovo je vise za: Taj ludi svet, nego zanimljivosti)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.568
Uh ovo sam mislim gledala na tv-u pre par godina,stvarno ima svega i svačega.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
I meni je poznato, ubeđen sam da sam gledao, čovek se očigledno često pojavljuje na televiziji

Natrag