Šta je novo?

Čola, Balašević i Šerbedžija zajedno na letovanju

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.538
Čola, Balašević i Šerbedžija zajedno na letovanju
Velike eks-Ju zvezde na Brionima
20.07.2009. 05:00

Na poziv glumca Radeta Šerbedžije, koji već godinama na Brionima svakog leta organizuje kulturni život ovog lepog dalmatinskog ostrva, na odmor su došli pevači Đorđe Balašević i Zdravko Čolić sa porodicama. Tri stara druga često sarađuju, a kada se nađu, teško ih je razdvojiti od stola za koji sednu. Još kada im neko doturi gitaru...

cola-x.jpg


Čolić je nedavno pevao u Opatiji, pa je došao u posetu drugarima na Brione. Šerbedžija je sa porodicom svakog leta na Brionima, gde u okviru Teatra „Ulises” obavezno odigra nekoliko predstava. Rade neprekidno snima filmove i televizijske serije, tako da mu je mala pauza na Brionima i te kako dobrodošla. Balašević je ovog leta na Brionima održao tri divna koncerta, porodica Balašević je tokom ove godine vredno radila na filmu „Kao rani mraz” u kom je jednu od glavnih uloga odigrao upravo Rade Šerbedžija, a ne treba zaboraviti da je Balaševićeva ćerka Jovana prošle godine režirala čak dva spota Zdravka Čolića.
Budući da je rajski ambijent Briona veoma inspirativan za trojicu naših vrhunskih umetnika, treba očekivati njihovu novu buduću poslovnu saradnju. Čola priprema novi album i svakako da će Balašević ponovo raditi sa njim, a ne bi bilo iznenađenje ako bi se Rade kao vrstan pesnik pojavio na Čolinom albumu kao gost. Posle brionskog susreta tri stara druga, Balašević odlazi u Zagreb na seriju koncerata, Čola u Mostar gde će imati koncert, a Šerbedžija nastavlja snimanje nove serije u produkciji tvoraca kultnog ostvarenja „Bekstvo iz zatvora”.

Izvor: Blic
 
Top