Članovi hora "Viva vox" ne smeju na žurke, da grickaju semenke...

Dałe
Učlanjen(a)
04.10.2011
Poruka
3.295
[h=1]Članovi hora "Viva vox" ne smeju na žurke, da grickaju semenke, piju hladno[/h]

Izvor:Blic

Dirigentkinju Jasminu Lovren i članove njenog hora „Viva Vox“, poznatog po akapela izvođenju pop, rok i pank pesama, zatekli smo u poslednjim pripremama pred rasprodati konert 1. decembra u beogradskom Sava centru.

193733_zabviva-vox-01-foto-public-_f.jpg

Spisak pesama za nastup članovi hora čuvaju u najvećoj tajnosti
U razgovoru za „Blic“ Jasmina kaže da su na snazi raznolike zabrane za članove hora kako bi svoju senzacionalnu reputaciju s Jutjuba potvrdili uživo pred nekoliko hiljada obožavalaca.

- Zabranila sam im da grickaju semenke, da piju išta hladno, žurke i izlaganje bilo kakvom naporu, a uvela sam i obavezno fizičko, kao i čaj svakog jutra do 1. decembra. Glas moramo da sačuvamo, jer nam je tada i samopouzdanje veće, a samim tim i mogućnost da se što bolje zabavimo s publikom u Sava centru. Spremamo našim obožavaocima neka iznenađenja, ali o tome tek na sceni Sava centra. Zakleli smo se u glasne žice da plej lista ostaje tajna do koncerta - kaže Jasmina Lovren.

Ona takođe dodaje da već nekoliko dana svi zajedno "izlaze iz šoka" zbog činjenice da su karte za koncert rasprodate.

- Ma znamo mi da smo postali popularni, ali da dvorana bude rasprodata dve nedelje pred nastup, tome se nismo nadali. Hteli smo da se zaletimo u organizaciju
još jednog koncerta, ali je Sava centar zauzet 2. decembra. To nam je nauk za sledeću godinu - kaže uz osmeh dirigentkinja.

Interpretacija pesme „Du hast“ nemačke industrijal metal svetske atrakcije „Ramštajn“, koja je „Viva Voxu“ donela internet slavu, prikazana je na čileanskoj televiziji, a pozive za gostovanja dobijaju iz Austrije, Francuske, Meksika, Južnoafričke Republike...

- Neki mediji su nas već poslali na put oko sveta, ali zasad, osim izvanredne reakcije publike, nemamo nijedan zvanični poziv organizartora. Zato krstarimo Srbijom. Bili smo u Aranđelovcu, Smederevu, Trsteniku... Vole nas ljudi. Zagrevamo se za Južnu Ameriku - kaže Jasmina Lovren

Natrag