Cijene

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
123
Dobar dan
Evo baš se vratio iz dućana. Kupio nekakve instant rezance sa začinima. Rezanci se stave u kipuću vodu, kuhaju 3 minute i na kraju se dodaju začini (posebno zapakirani).

Jedem ja te rezance (juhu) , ljuto je. Tako dok gasim žeđ, usput čitam tekst sa pakiranja. Vidim da je proizvedeno u Srbiji. DEM d.o.o. Maršala Tita b.b., 21472 Kulpin, Srbija.

Postavim si pitanje koliko to košta u Srbiji? Odlučih pitati na forumu. Kad netko posjeti dućan i sjeti se neka pogleda pa javi. Onako , čisto radi informacije i da imam o čemu pričati uz pivo.

Ja sam kupio to pakiranje (4 vrečice , za 4 osobe, 4x70g) => 1,29 eura.

U prilogu su slike.

Prilozi

• slika 01.jpg
    slika 01.jpg
    48,1 KB · Pregleda: 7
  • slika 02.jpg
    slika 02.jpg
    114,2 KB · Pregleda: 7
  • slika 05.jpg
    slika 05.jpg
    93,8 KB · Pregleda: 7
VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.817
Skuplje su u Srbiji, kao i većina svega. A ove konkretno nisam video nigde, verovatno se rade samo za izvoz tj namenski za nekog
distributera. Pakovanja su obično 5 i više, najjeftinije je ~ 230rsd. Tu i tamo kad daju akcijsku ceni, onda je oko 180.

1€ ~ 118rsd

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
123
hehehe
i kod vas napravili kojekakve sajtove, tobože misle na nas pa da izaberemo gdje je jeftinije. Nema mjesec dana, ministar gospodarstva nam javno dao savjet da mjesimo kruh kod kuće. Iz toga sada kruže zajebancije i video klipovi "mesi sine mesi i tata je mesio". Raja se smije , a oni trljaju ruke. Pa normalno da im paše što veća cijena jer veća cijena veći i porez, a i više ulazi u državnu blagajnu pa i njima više. Sram ih može biti.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.817
Ovaj i slični sajtovi kod nas odavno postoje i stvarno su tačni
A taj trend napumpavanja cena je globalni, mi kukamo na naše, međutim kad mrdnem malo vani vidim da ume da bude i gore. Samo ubedljivo prednjačimo u cenama energenata, niko nam nije ravan. U negativnom kontekstu, naravno

Natrag