Čast mi je da pevam za Dekija

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Bora Đorđević peva na dodeli „Zlatne lopte”

Čast mi je da pevam za Dekija

Izvor: Blic V. Đ. Đ. | 28. 12. 2010. - 00:02h

Bard naše rok muzičke scene Bora Đorđević i njegov bend Riblja čorba nastupiće 28. decembra na proslavi koji organizuje fudbaler Dejan Stanković, povodom dobijanja “Zlatne lopte” za najboljeg stranog igrača u Kalču.
103599_zabcorba01-foto-fonet_f.jpg

Fudbaler Intera Deki Stanković nedavno je osvojio sa svojim klubom svetski kup i sve te sjajne rezultate iz predhodne godine rešio je da proslavi sa prijateljima, a da bi sve bilo još ekskluzivnije, pozvao je svog prijatelja Boru Đorđevića da mu svirkom uveliča slavlje.

Zaista sam veoma počastvovan što ću svirati na Dekijevoj zabavi koja je internog karaktera. On je moj prijatelj i zaista pravi obožavalac pesama Riblje čorbe. Sreli smo se na mom koncertu u Portorožu poslednji put i dobro se ispričali. Deki mi je tada rekao da je krenuo iz Portoroža u Italiju, ali kad je na putu video plakat za moj koncert iste večeri, vratio se u hotel i produžio boravak kako bi gledao naš nastup. Veoma cenim Dekija kao igrača i nije za džabe dobio titulu najboljeg stranog igrača u italijanskoj fudbalskoj ligi.

Bori Đorđeviću uskoro sledi velika novogodišnja svirka u Hali 5 na Beogradskom sajmu.

Mislim da će beogradska svirka na Sajmu biti pravi primer kako treba da izgleda veseo doček. Svi bendovi koji sviraju uz nas od Đure i mornara, preko Blaže i kljunova, do Legendi i veselih osamdesetih prepuni su pozitivne energije koju publika zna da ceni. Mislim da će atmosfera biti fantastična i za tu prigodu svojim fanovima sam pripremio i neka iznenađenja. Sviraćemo najverovatnije čak dve nove pesme. Jedna od njih je potpuno vesela i zove se „Sam sam pao, sam se ubio“. Inače, planiramo da sviramo više od dva sata našeg programa.

Natrag