Čaj je zaslužan za velike grudi

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Čaj je zaslužan za velike grudi

Kad se spomene Engleska, prve asocijacije na ovu zemlju su fudbal, rokenrol, kiša, Šerlok Holms, magla....

Mnogi Engleze doživljavaju kao ljude koji se drže tradicije. U tu tradiciju spada i ispijanje čaja u pet, ali je pitanje da li se mlade generacije i dalje drže te satnice.

U relativno noviju englesku tradiciju spadaju i razna takmičenja u izboru za najlepše grudi i mnoge Engleskinje. Čuveni londonski tabloid „San" na svojoj popularnoj trećoj strani redovno objavljuje slike devojaka koje po pravilu imaju grudi malo veće od proseka. Pre neki dan dovedeni su u vezu ispijanje čaja i velike grudi.

Keli Hejzel je inače postala poznata po svojim slikama na čuvenoj trećoj strani lista „San". Ona je jedne godine pobedila u izboru za najlepše grudi, a njeno otisnuto poprsje čuva se kao eksponat u redakciji tabloida „San". Kada su je američki novinari upitali da li su sve Britanke obdarene kao ona, Keli je odgovorila:

- Na „Guglu" sam došla do informacije da moje Engleskinje imaju najveće grudi na svetu. Mislim da to mora imati veze sa čajem koji stalno pijemo.

Ipak, dodala je da nije sve tako lepo i jednostavno jer sa velikim grudima dolazi i do velikog bola u leđima.

S druge strane, njena zemljakinja i jedna od najseksepilnijih žena sveta Keli Bruk, koja je takođe stekla ogromnu popularnost zbog svog velikog poprsja, nedavno se požalila na svoje grudi. Ona je izjavila da su joj upravo velike grudi na neki način odmogle u karijeri. Keli je rekla da upravo zbog njih nije dobila neku ozbiljniju ulogu na filmu, a imala je i problema u manekenstvu.

- Bilo je meseci kada nijedna modna agencija nije htela da me angažuje. U to vreme glavna zvezda je bila Kejt Mos i svi su hteli mršave devojke s malim grudima - požalila se Keli, koja je još u svojoj 16. godini, upravo zbog svojih grudi, reklamirala kupaće kostime.

Izvor: Press/B.R

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279

S druge strane, njena zemljakinja i jedna od najseksepilnijih žena sveta Keli Bruk, koja je takođe stekla ogromnu popularnost zbog svog velikog poprsja, nedavno se požalila na svoje grudi. Ona je izjavila da su joj upravo velike grudi na neki način odmogle u karijeri. Keli je rekla da upravo zbog njih nije dobila neku ozbiljniju ulogu na filmu, a imala je i problema u manekenstvu.
- Bilo je meseci kada nijedna modna agencija nije htela da me angažuje. U to vreme glavna zvezda je bila Kejt Mos i svi su hteli mršave devojke s malim grudima - požalila se Keli, koja je još u svojoj 16. godini, upravo zbog svojih grudi, reklamirala kupaće kostime.
Srce malo, e to su muke, ako uspem da dođem do njenog broja telefona, preporučiću je da dođe kod mene u firmu! Ništa ne treba da radi, samo da sedi i da pije čaja... :dance2:

Natrag