Brojne žene ne žele se upuštati u seksualne odnose jer smatraju da su debele

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
thumbnail.ashx

ČASOPIS Cosmopolitan napravio je anketu u kojoj je čak 73 posto ispitanica otkrilo da ih vlastiti kompleksi ometaju u seksualnom životu. Žene su otkrile kako su jako kritične prema svom tijelu te se ne žele skidati. Brinu ih opušteni dijelovi tijela kao što su trbuščići te strije. Nešto manji broj je onih koje su uvjerene da im oblina nedostaje, pa se zato ne žele prepustiti strastima.

Osim saznanja da su suvremene žene u velikoj mjeri iskompleksirane, otkrilo se i da tri od pet žena u dobi između 18 i 40 godina glumi orgazam. Pam Spurr, stručnjakinja za veze i seks, izjavila je da si žene ne mogu pomoći kada sumnjaju u svoju ljepotu, koja se ne podudara s diktatima suvremenog društva.

I dok se žene muče sa svojim nedostacima, muškarci ih ne vide, bitan im je samo užitak, ustvrdila je Spurr. Kad su muškarci u pitanju, ženama je najbitnije da muškarac ima smisla za humor. Ono što ih ne pali su loša higijena, muške grudi, pivski trbusi te dlakava leđa.

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
I tako, te žene, same sebe kažnjavaju...

Nije mi jasna takva njihova logika ali dobro... Moja teorija, dokazala se i u praksi, da muškarci žene gledaju na potpuno drugi način nego one same sebe... Ako vole neku ženu, žele s njom seks onda to znači da te sve sitne mane (ako su mane) ne vide odnosno nisu im bitne!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Da, na žalost, to je česta pojava.
Na sreću, ima i nas što smo ponosne na svoje obline. :)
Jedan od mojih bivših, znao je da kaže: "Kome to može da smeta? Pa kod takvih žena samo ima više 'razloga' za uživanje". :)
Kao klinka sam bila malo pod kompleksom zbog poveće guze, a onda sam shvatila da se najveći deo mojih momaka "zaljubljivao" upravo u nju.
Što reče Milenčica, mi sebe ne vidimo onako kako nas vide muškarci. :)

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
1.053
I tako, te žene, same sebe kažnjavaju...

Nije mi jasna takva njihova logika ali dobro... Moja teorija, dokazala se i u praksi, da muškarci žene gledaju na potpuno drugi način nego one same sebe... Ako vole neku ženu, žele s njom seks onda to znači da te sve sitne mane (ako su mane) ne vide odnosno nisu im bitne!

Potpuno si u pravu.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Da, na žalost, to je česta pojava.
Na sreću, ima i nas što smo ponosne na svoje obline. :)
Jedan od mojih bivših, znao je da kaže: "Kome to može da smeta? Pa kod takvih žena samo ima više 'razloga' za uživanje". :)
Kao klinka sam bila malo pod kompleksom zbog poveće guze, a onda sam shvatila da se najveći deo mojih momaka "zaljubljivao" upravo u nju.
Što reče Milenčica, mi sebe ne vidimo onako kako nas vide muškarci. :)

Potpuno se slazem sa tobom.....
I kad " Muskarac " udje u godine pocne da se suocava sa istim problemom......medjutim negova velika " zelja " za tim uvek pobedi i on ostaje u " sedlu " dok ga zdravlje ili problemi sa potencijom ...na kraju ne sprece....

Član
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poruka
156
One koje imaju do 75kg a misle da su debele nek dodju kod mene, nemaju se cega plasiti :D

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ne kontam kakve to jbn veze ima. Cinjenica je da "debele" zene mnogo brze i lakse dozivljavaju orgazam od "mrsavih". Zar nije to ono sto muskarac najvise i zeli - da dovede zenu do vrhunca?
Pa, onda, o cemu mi ovde diskutujemo?

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Ne kontam kakve to jbn veze ima. Cinjenica je da "debele" zene mnogo brze i lakse dozivljavaju orgazam od "mrsavih". Zar nije to ono sto muskarac najvise i zeli - da dovede zenu do vrhunca?

Činjenica da lakše doživljavaju orgazam??? :-D
Ti izgleda još nisi imao "pune ruke posla".
Debljina s tim nema apsolutno nikakve veze.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667

" Kapiram " .....verovatno koristiš oproban recept B. Willis-a.....
" Poprskaš brašnom .........pa vidis gde vlaži "

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688

A ti misliš nađeš "debeljucu" samo je pogledaš i ona već vrišti od višestrukih orgazama?

U tu teoriju ne zalizim ali je poenta teksta da postoje devojke koje se stide svoga tela i izbegavaju seks a mi smo se svi prethodni složili da muškarci kada vole u opšte ne obraćaju pažnju na te nesavršenosti...

Natrag