Šta je novo?

"Britiš ervejz" ukida liniju Beograd - London

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Zbog neprofitabilnosti


"Britiš ervejz" ukida liniju Beograd - London
Beta | 28. 11. 2010. - 08:57h


Aviokompanija "Britiš ervejz" (British Airways) najavila je da će 1. decembra obustaviti letove na liniji Beograd-London. Kako su naveli u "Britiš ervejzu", linija od beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do londonskog "Hitroua" biće ukinuta jer nije profitabilna.
Britanska aviokompanija je do sada sedam puta sedmično letela između Beograda i Londona, a prema podacima sa kompanijskog sajta Book Flights, Hotels, Holidays, Car Rental with British Airways - BA.com poslednji letovi na toj liniji biće obavljeni 30. novembra.Putnici iz Beograda do Londona će moći da putuju direktnim letovima srpske aviokompanije "Jat ervejz" i mađarske niskotarifne avkiokompanije "Viz er" (Wizz air). Prema podacima sa sajta beogradskog aerodroma, "Jat ervejz" će tokom zimskog reda letenja između beogradskog aerodroma i londonskog "Hitroua" leteti jednom dnevno.

"Viz er" će tokom zimske sezone, od 31. oktobra 2010. do 26. marta 2011. godine, iz Beograda do aerodroma "Luton" u Londonu leteti sredom, petkom i subotom, dok će u periodu od 20. decembra do 3. januara biti uveden i dodatni let ponedeljkom.
 
Top