Bolje da nosi "pauk", nego lopovi

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Bolje da nosi "pauk", nego lopovi

FoNet, 03.06.2010 09:08:55

LIDS - Kada se dvadesetpetogodišnji Markus Moris posle razgovora za posao vratio na parking, čekalo ga je neprijatno iznenađenje. Iako je svoj automobil propisno parkirao na dozvoljenom mestu, nije ga bilo. Ispostavilo se da su policajci videli da su na kolima otvoreni prozori i pozvali su "pauk", smatrajući da je to bolje nego da ga odvezu lopovi. "Bio je to dvostruki šok. Najpre nisam dobio posao, a onda sam video da mi nema automobila.
Pozvao sam policiju da prijavim krađu i rekli su mi da su ga oni odneli da ga neko ne bi ukrao. To bi još bilo u redu da mi nisu naplatili 150 funti", rekao je Markus. Predstavnik policije je izjavio da su saobraćajci postupili ispravno, jer je njihov zadatak i da spreče izvršenje krivičnog dela. "Ako mu je žao tih 150 funti, neka pomisli koliko bi izgubio da mu je neko drugi odvezao automobil", rekao je portparol policije.

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Ja sam na tajnom zadatku :D
A ne pa pazi,sta da taj prozor nije videla policija,nego lopovi? I ode mu ceo auto i sta onda? Ne znam koji je auto u pitanju al evo da je nekih 4000evra lupam,pa bolje da je platio kaznu od ne znam koliko nego da je ostao bez auta.....Nek cuti i uziva bre :)
I neka proba da nadje posao u PAUKU :p

Natrag