Boki: Ukakio sam se jer sam bio bolestan!

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
boki-v.jpg

Makedonski šoumen žestoko isprozivao učesnike rijalitija

Makedonski šumen Bojan Jovanovski dočekao je svojih pet minuta da oplete po većini farmera i kaže im šta misli o njima! Boki 13 je svima u brk skresao ono što ima i bez dlake na jeziku počeo od aktuelne gazdarice Katarine Živković, kojoj je naredio da odmah skine naočare, uz obrazloženje da joj ovo nije Holivud, a ni Leskovac!

Nakon lepih reči upućenih Zlati Petrović i Jovani Pajić, Boki je reperu HTC Stefanu izneo svoj stav o njemu.
- Stefanovo oblačenje ne bih komentarisao, on je nebitan. Ako su svi reperi kao ti, jasno mi je zašto rep muzika nije popularna - rekao je Jovanovski, a onda prešao na Acu Ilića.
- Svesno ste ušli u ovaj rijaliti šou, ali to što vi radite ne prolazi... Opstajete ovde samo zato što ste Aca Ilić, a ne jer ste interesantni. Tvrdite za Marijana da je dobar čovek, vi ste svi pomalo slepi, glupi, možda ne želite da se zamerate. Ja se ne bojim ničega osim božje pravde i istine, a Marijan nema hrabrosti da pogleda čoveku u oči, odmah okrene leđa! Zloupotrebio je moju bolest i izvređao me je najstrašnije. Marijan može da slavi 10 slava, dokazao je ko je i šta je. Neko ko potencira nečiju bolest, kao što je on rekao da sam se ja upišao i ukakio da bih sebe promovisao, kakav je to čovek?

Sledeća na tapetu bila je Katarina, za koju je Boki rekao da je uz Jasminu-Anu najveća tračara na imanju.
- Vi ste tetka i strina i najveća tračara ovde! Previše si eksponirana i nisi mnogo uspešna zvezda „Granda“. Nisi ni lepa, imaš samo neku seljačku lepotu. Bolji su mi par Jelena I Bane, ali nemam ništa protiv što se Bane loži na izvornu, seljačku lepotu i tvoj lažni „luj viton“. Nisam hteo da komentarišem tvoje prljave gaće jer je to jadno i bedno! Što se tiče Jasmine, ona non-stop ogovara, kao i ostali. Ogovara Evu s Marijanom, pa onda Marijan i Eva ogovaraju nju, pa posle više i ne znaju ko je koga ogovarao. Ti nikada ne možeš da budeš gospođa jer one ne glume. Ili jesi ili nisi gospođa. Ti si obična tračara - sasuo je Boki sve Katarini i Jasmini-Ani u lice.

Izvor: Alo

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Boki opleo Kaću i Jasminu

Makedonski šoumen bez dlake na jeziku izneo mišljenje o farmerima, za Katarinu rekao da je najveći folirant, a da Jasmina Ana najviše laže

spek---farma_310x186.jpg

[FONT=Courier New, monospace]FARMERI su u četvrtak noću dobili zadatak da javno iznesu mišljenje o svima, uz obrazloženje ko od njih zaslužuje da što pre napusti imanje, a ko da pobedi u trci za 100.000 evra. Dok su mnogi glumili diplomate, dajući mahom pozitivne i dvosmislene odgovore, Boki 13 obznanio je bez dlake na jeziku mišljenje o ukućanima koji mu smetaju. Tako je Katarinu Živković, za koju smatra da je najveći folirant na farmi, opleo „za sve pare“.

[/FONT][FONT=Courier New, monospace]- Tvoja gluma hladnokrvnosti i smeha prolazi samo kod naivnih, ali ne i kod mene – započeo je monolog makedonski šoumen. - Uvredila si se što sam ti rekao da imaš zdravu seosku lepotu, a to je kompliment. Možda ti smeta i to što sam rekao da Jelena više odgovara Banetu, ali to je moje mišljenje. Što se tiče komentara iza leđa da sam zao čovek, mogla si to da mi kažeš u lice, a ne da se na najkurvinskiji način, kada me vidiš, nasmešiš, a iz aviona se vidi da si neiskrena. Ti i Jasmina ste prave strine, najveće tračare na farmi. Uvažavao bih te da si mi u lice rekla da sam loš, a od ovog trenutka imaš lični problem sa mnom. [/FONT]

[FONT=Courier New, monospace]Za književnicu Jasminu Anu rekao je da najviše laže na imanju, te da joj je nekoliko puta skrenuo pažnju da ne ogovara, jer su okruženi kamerama i da će samu sebe uništiti. [/FONT]

[FONT=Courier New, monospace]- Tvoja družina je takva da sa Marjanom ogovaraš Evu, a onda on tebe ogovara sa njom, pa na kraju ne znate ko sa kim ispira usta. Pokušala si da mi prodaš priču da su Jovana i Bata u vezi. Kako te nije sramota, ženo – pitao je Boki. [/FONT]

[FONT=Courier New, monospace]Jasmina je pokušala da se odbrani, rekavši da Boki laže, što je još više iznerviralo makedonskog šoumena: [/FONT]

[FONT=Courier New, monospace]- Meni govoriš da lažem? Pokušavaš da glumiš gospođu, a tračara nikada ne može da bude dama. U poređenju sa vama, Vendi je med i mleko. Ne mislim da Kaća i Jasmina treba da napuste imanje, jer su takve kakve su, zanimljive za šou.
[/FONT]

[FONT=Courier New, monospace]Izvor:Novosti
[/FONT]

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Gledajte kad nemate šta pametnije, a kad ovi klovnovi izađu napolje razmislite kako preživeti zimu...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Prostakluk, primitivizam, gluposti i idiotizam. Ucesnici farme su prodali svoju slobodu i intimu. Neki gledajuci ove gluposti kao da su se psihoterapeutski oslobodili, jer su shvatili da postoji jos gori, brutalniji, lazljiviji svet od njihovog svakodnevnog zivota. Mediji su cudo, jer od nepoznatih likova, zivotnih gubitnika i nesretnika naprave medijske zvezde.

Natrag