Bogati i siromašni

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Sve moj do mojega.

Ne gledam tu glupost, ali bacio sam danas pogled.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Više nego žalosno... Gomila klovnova i lelemudana, "uvenulih zvezda" i onih koji to nikada neće biti, spremnih da se glupiraju i da od njih prave majmune!

Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Ovo je klasicno zaludjivanje naroda i skretanje paznje sa mnogo vaznijih stvari koje se desavaju oko nas...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
VB VIP 4 sta reci o njemu. Od 14-toro ljudi u kuci pravi status VIP-a imaju Era,Bora i Lepa, ovo ostalo ne znam ni ko su ni sta su. Kvazi manekenke koje su status VIP-a dobile sto su putovale u avionu sa Viktorijom Bekam i sto je bila prolazna avantura Lenia Kravica. Ovaj drugi je ex verenik Seke Aleksic. Ako se tako biraju VIP licnosti onda i mi sitna boranija imamo isto to pravo kao oni. Svi smo se mi vozili u prevozu sa pokojnim Patrijarhom, sedeli u istom kaficu sa nekom poznatom licnoscu......itd. Ovo mu dodje kao placena banja za propale pevace,manekene,voditelje,glumce. Zato neka ukinu VIP i neka se skoncentrisu na normalan VB.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa ko onda gleda to smeće??? Voleo bih bar jedan fan tog ***** da kaže nešto o ovome!

Poslednja izmena:

GKZ

Član
Učlanjen(a)
26.07.2009
Poruka
11.044
Ma smesni su realno, stavili im zicu ko da su u dvoristu a ne u kuci, makar da su napravili sobe kako valja... ma gluposti necu se ni nervirati bzvz....

Natrag