Bluetooth ispravan ali problem softvera na notebook X55A

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Ima li netko isti notebook Asus - X55A operativni sistem windows 8 64 bit a da nema problem.Ovako sve je radilo ali nisam dulje vrijeme koristio Bluetooth te kad sam ga pokrenuo jednostavno nađe uređaj i sinkronizira ali kad probam se spojiti jednostavno neće.Probao sam s driverima s njihove stranice ali neće iako su kao za operativni sistem windows 8,ako ima tko driver da mu radi od nekud drugdje ili rješenje.
Drivere sam instalirao ove zadnje izdani update:
Kod:
https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X55A/#support_Download_36

Atheros BlueTooth driver
Foxconn BlueTooth driver

Pretpostavljam da je za nerad kriv neki update sistema i uz put sistem je orginalan.

Član
Učlanjen(a)
20.10.2009
Poruka
123
Ja koristim ASUS A52je i na njemu bt radi po principu - najprije ja nešto pošaljem na komp a onda komp može slati. Naravno uređaj (mob) je u svojim postavkama vidljiv drugima. Drajvere sam skinuo sa Asusove stranice.
;);)

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Sigurno nije razlog azuriranje OS-a, inace jesi li instalirao ASUS Wireless Radio Control, to je software, koji upravlja driver-ima za bezicne uredjaje Wifi i BT.
Instaliraj ga i vidi ima li promena, skini ga sa stranice svog laptopa, sekcija Utilities i nadji taj software, skini i instaliraj.
I nemoj instalirati oba driver-a Atheros i Foxconn, dakle, na nekim modelima je integrisan Atheros, a na nekim Foxconn, da bi znao koji BT uredjaj koristi notebook, pogledaj nalepnicu koja se nalazi na donjem poklopcu (obicno pise koji radio uredjaj je integrisan ili ubacen) , ili instaliraj AIDA64 i utvrdi o kom je uredjaju rec

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Vidim u sistemu koji su driveri Atheros ,instaliro sam novi VGA Intel Win8 driver a Wireless Radio Control mi je instaliran.Ugasio mi se mobilni pa ću sutra isprobati,sve laptop otvori menager djeljenja sa uređaima ali ih ne povezujete kad pokrenem servis na kratko zasvjetli wlan veza.

Natrag