Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
31
cao drugari imam sledeci problem... muci me blinkanje monitora... kad sam na netu i kad kliknem na neki link monitor mi samo zablinka i moram opet da kliknem na taj link,dakle kad kliknem samo mi monitor zablinka i uopste mi ne registruje da sam kliknuo link nego moram ponovo da klikcem,fazon je sto neki put moram da kliknem i po 4-5 puta na link da bi uopste pokusavao da ucitava drugu stranicu... nesto slicno mi se desava i kad igram onaj sah na windows 7,kad kliknem na figuru monitor zablinka i uopste ne registruje da sam kliknuo... da ne pricam da kad krenem da vrtim zemlju na google earth da blinka kao lud... problem nije do monitora jer se nista od gore neavedenog ne desava kad se ulogujem kao administrator... ne znam dal ste shvatili ili niste ali ako imate savet recite :)

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
31
ma imam monitor star 5 dana :) desavalo se to i na prethodnom monitoru,kad se ulogujem kao administrator nemam problema,verovatno su neka podesavanja u pitanju...

Sky

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
1.647
Pa idi u servis da vidis sta je sa njim

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Možda je do grafičke. Kad kažeš da ti se to dešavalo i sa starijim monitorom. Izvadi grafičku pa u drugi komp pa vidi da li se to dešava. Ako se i na drugom kompu to dešava miriše na novu grafičku ako ne pravac servis.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Onda nemoj drugacije da se ulogujes..... verovatno... za ostale korisnike postoji setovano ogranicenje ( pogotovo ako taj sajt nije u spisku dozvoljenih). Tako rade u nekim firmama...

Član
Učlanjen(a)
15.09.2009
Poruka
31
ma u krajnjem slucaju reinstaliracu sistem,nikakav hardwerski problem nije sigurno... nije problem ni u odredjenim sajtovima jer nema pravila kad ce zablinkati... mene najvise nervira to kad kliknem i on zablinka kao da sam kliknuo u prazno... desava mi se i kad ulazim na ovaj forum i kad kliknem na polje gde kucam username nece uopste da mi obelezi to polje dok ne kliknem 2-3 puta... ja najvise sumnjam na problem sa misom,tj neka podesavanja u vezi misamis je sigurno ispravan posto je i on nov

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
79
Reinstalacija je poslednji korak,pokusaj pronaci problem,kreni od neceg...misa,graficke....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Posto se otvaraju nove opcije ....proveri slot u kome ti je graficka.... izvuci je par puta i vrati, a potom dobro pricvrsti ....potom slicno uradi sa svim konektorima... do monitora....i tako sve konektore koji su bitni, a konektovani su na maticnu plocu... neki labav kontakt moze da ti napravi problem koji se reflektuje na ostatak sistema...

Natrag