Blaza ipak upoznao Pamelu !!!

Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Najpoznatija svetska plavuša Pamela Anderson juče je nakratko boravila na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla”, a vreme do leta za London iskoristila je da sa novinarima iz Srbije podeli svoje utiske o boravku u Crnoj Gori. Pamela je istakla da je oduševljena svime što je videla na Crnogorskom primorju, te da u avgustu planira da sa sinovima dođe na odmor u ovom delu Jadrana.

pamelax.jpg


-Prljavi Inspektor Blaža, osvedočeni fan lika i dela Pamele Anderson, uspeo je juče da upozna Pamelu
-Upoznao je i dečka Džejmija, a Blaža je potom počeo
da vadi poklone koje je spremio za junakinju svoje pesme
-Blaža uručuje poster na kojem je njegova glava umesto glave Pamelinog bivšeg Tomi Lija. Pamela se iznenadila
-Blaža je Pameli uručio i CD „Sex, droga, Bodiroga” sa pesmom „Lepa si Pamela” i jednu teglu domaćeg ajvara

- Definitivno bih volela da dođem u Srbiju i vidim kakve su ovde mogućnosti za ulaganje, kao i da upoznam vašu zemlju i prirodu - rekla je Pamela koja se poslednjih godina manje bavi glumom a više humanitarnim radom i jedna je od aktivistkinja udruženja za zaštitu životinja „Peta”, a tokom boravka u Crnoj Gori donirala je novac sirotištu. Upitana šta se dešava sa njenom karijerom, nekadašnja zvezda serijala „Čuvari plaže” je odgovorila: „Zaista nemam vremena za karijeru pored dvoje dece. Prvenstveno želim da im budem dobra majka”.


Oproštajna žurka
U sredu uveče u hotelu „Avala” priređen je oproštajni koktel za Pamelu koji je direktno prenosila Televizija „Atlas”. Posle koktela, Pamela je otišla na privatnu večeru sa čelnikom „Atlasa” Duškom Kneževićem, potom na plivanje sa dečkom Džejmijem na plažu „Maša”, a veče je, kako saznajemo, završila na sedeljci na jahti Miodrag Kostića Koleta.


Izvor: Blic
 
Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Iz zatvora izlazim, ulicom setam, vozim mercedes, devojke gledaju, kazu ah ah ahhh, ja ih ne cujem, idem za Englesku, sretnem eminema, radim u natinajn, on me gleda, kaze: ti si Brende, ti znas, faca u Kostolac bre, pufccfcfcf, pufcfchchchchc, pufccfccccc

E! E! BUS! BUS !

Neka....

Jebote Bane kada si samo ti odgovorio....
 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top