Šta je novo?

Big Brother: Novi tjedni zadatak "Balkan song contest 2", pobjednici idu ravno u

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Big Brother: Novi tjedni zadatak "Balkan song contest 2", pobjednici idu ravno u finale

bigbrother-625-662011-emotion.jpg

index.hr

NAKON burne nedjelje, stanari BB kuće jutro su započeli treningom. U posjet im je došao doktor Feel Good i razgibao ih, što im se svidjelo. Posebno je pohvalio Lestera kao stanara koji najbolje obavlja vježbe. Pitao ga je je li on možda instruktor fitnessa, a Lester je to potvrdio. Nemeš je otkrio kako se ne ljuti zbog prevare s nagradom, najvažnije mu je da mu nisu lagali za klikove na njegovu pjesmu na YouTubeu.

Brandon je umišljeniji no ikada

Nakon što je nakratko ispao iz kuće, pa se vratio, Brandon je pun sebe još i više nego inače. Uvjeren je da ga publika obožava te kaže kako više neće govoriti da želi izaći iz kuće. Ponovo razgovara s Lesterom i opet su si dobri. Soraja ga pokušava spustiti na zemlju i govori mu da nije stvar u tome da ga publika voli ili da im je zanimljiv, već su ga vratili kako bi i dalje živcirao sustanare. Misli kako ga publika voli gledati na TV-u, ali i da se ne bi dobro proveo negdje na ulici.

Pobjednik tjednog zadatka ide ravno u finale

Stanari su dobili novi tjedni zadatak, a to je "Balkan song contest 2". Podijeljeni su u pet grupa, a svaka će u finalnoj večeri izvesti po jedan miks dvije pjesme po izboru Big Brothera. Grupe će se međusobno natjecati u nedjelju navečer te će pobijediti oni koji dobiju najviše glasova publike. Pobjednici će također direktnu ući u finale showa. Sav prihod od glasanja publike te večeri ići će u dobrotvorne svrhe.

Nakon što je "preživio" nominacije i ostao u show unatoč jakoj konkurenciji, Nirmal je uvjeren kako ima dobre šanse u finalu showa. Kaže da će početi taktizirati te više neće biti pošten kao do sada. Više ga ništa u kući ne zanima jer se u svima razočarao, svi glume finoću, a sa strane su proračunati. Soraja misli kako iz kuće izlaze svi normalni ljudi, a ostaju oni koji "nešto muljaju i taktiziraju.
 
Top