Šta je novo?

Big Brother: Nemeš i Marijana ponovo razdvojeni, stari stanari ušli u

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Big Brother: Nemeš i Marijana ponovo razdvojeni, stari stanari ušli u

nemes_rtl_live12_bb_bigbrother_625.jpg
index.hr

STANARI BB kuće slučajno su otkrili da će ove nedjelje biti "lažno izbacivanje", što se i ostvarilo. Nemeš je nakratko izašao iz kuće, dao intervju pa je ponovo vraćen, ali k starim stanarima. Oni su zajedno s Nemešom ušli u luksuznu kuću, dok su ostali preselili iz kuće na otpad.

Na početku emisije stari su stanari prikazani kako na nekadašnjem otpadu čekaju ulazak. Veliki brat je starim stanarima rekao kako nakon ulaska moraju uvjeriti ostale da su na otpadu od kad je ušla Ema te da su stanari njih sve kupili za 35.000 eura. Također moraju reći da je Dragana ispala iz otpada, iako ona zapravo nije niti došla, jer se uvrijedila što nitko nije glasao za njen povratak u kuću. Njihova misija je da se bore za ulazak među preostale stanare, a to će se dogoditi ukoliko netko od njih ne prođe test istine ovog tjedna."Možda sam se Bojani na početku svidio"

Voditeljica je stanarima objavila da iz kuće izlazi Nemeš. U studiju ga je pitala tko ga najviše živcira u kući. "'Kraljica' ima neke svoje ispade. To se može ignorirati, pokušao sam to, jer je u pitanju osoba koju nitko od nas ne doživljava ozbiljno", rekao je Nemeš u studiju. Govorio je i o svom odnosu s Bojanom. "Nisam planirao nikakvu vezu niti avanturu kad sam ušao u kuću. Možda sam joj se na početku svidio, ali to je ubrzo preraslo u prijateljstvo, bar smo mislili da je. Sad ne razgovaramo zbog toga, jer je u jednom trenutku shvatila da Marijana i ja nismo dobra priča koja će biti prihvaćena vani i vrijeme je da se operu ruke od toga", ispričao je požarevački operni pjevač.Na pitanje o tome je li se zaljubio u Marijanu, Nemeš nije želio dati jasan odgovor: "Ako netko to treba znati, to je ona". Sličan odgovor je bio i na pitanje je li Marijana zaljubljena u njega: "To nije za druge. Mi jesmo unutra i svašta se vidi, ali se ne vidi sve". O Marijaninom flertu s Vladom i Lesterom također nije želio mnogo razgovarati: "Vidjelo se što se vidjelo. Preko nekih stvari sam prešao, ali to su moje stvari". Nemeš je bio razgovorljiviji kad je u pitanju bilo razbijanje kuće: "Danas sam shvatio neke stvari kad smo vidjeli snimku s djevojačke zabave. Očito je da kuća i alkohol iz mene izvuku najgore. I kod kuće sam pio i razbijao. Najgore mi je zbog mojih roditelja, jer sam mnogo puta ponovio iste greške. Odvratno je to što se napijem i razbijam stvari, osjećam se kao Dr Jekyll i Mr Hyde", rekao je Nemeš. Nakon toga je odveden na otpad gdje se pozdravio sa starim stanarima.Zamjena stanara

Na kraju je Veliki brat priredio iznenađenje za sve. Rekao je stanarima da će se ovaj tjedan zamijeniti, tako da će stari stanari s Nemešom ići u luksuznu kuću, a oni iz luksuzne idu na otpad. Uz to će ovaj tjedan igrati "test istine" te će vjerojatno doći do određenih zamjena među stanarima na relaciji kuća - smetlište.
 
Poslednja izmena od urednika:
Top