Šta je novo?

бесплатни програми за летњи распуст

Član
Učlanjen(a)
07.05.2009
Poruka
139
бесплатни програми за летњи распуст

током предстојећег летњег распуста, од 15. јуна до 31. августа, основцима и средњошколцима биће на располагању бесплатне школе пливања, ватерпола, тениса, стоног тениса, малог фудбала, одбојке на песку, рукомета и велики број других спортских активности
као и сваке године за време летњег распуста, 11 спортских центара (таш, бањица, кошутњак, звездара, младеновац, врачар, гцфк, обреновац, нови београд, лазаревац – колубара, пинки) који у свом саставу имају базене, обезбедиће један дан у недељи (среда) бесплатно коришћење базена ученицима основних и средњих школа у београду. базен срц „милан гале мушкатировић” неће радити током летњег периода због реконструкције, а због одржавања универзијаде, у периоду од 15. јуна до 15 јула, неће радити базени „бањица”, „ташмајдан” и „кошутњак”.

у области рада са младима предложено је 40 програма 26 организација, установа и предузећа. програми су стручно припремљени и намењени су заинтересованој и талентованој деци, младима из маргинализованих група као и младима са посебним потребама. програми су разноврсног садржаја: иконопис, сликање уљем на платну, моделарство, калиграфија, керамика, фотографија, школа стрипа, ручног ткања, итд.

на основу планираних сати организација, чији су програми предложени за суфинансирање, младима ће бити организовано око 2.000 сати разноврсних програмских садржаја, а на основу планираног броја полазника, овим програмима биће обухваћено преко 3.000 младих. већина ових програма се реализује у континуитету од пет до десет дана (мале школе старих заната, радионице, курсеви) те ће у њима учествовати велики број омладинаца.
 
Top