Šta je novo?

BESA (2018 - 2019)

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
62.459
1604511475724.png

Na samom početku pratimo priču Uroša Perića (Radivoje Bukvić) koji je "običan" porodični čovek. Njegova žena Splićanka Marija Perić, sin i ćerka, žive naizgled "idilično", ali se svakako susreću sa svakodnevnim problemima. Uroš ima privatni biznis koji je malo u problemu, saznaje da mu najbolji drug Miša (Boris Milivojević) ponovo ima rak, a usred noći ga budi poziv da ipak on mora da vozi kombi do Crne Gore, jer se njegovom radniku porađa žena.
Ceo slučaj Beriša klana iznosi u glavnom sedištu Interpola i zahteva da mu daju veće finansije kako bi sam sa svojim timom okončao taj lanac kriminala koji uključuje drogu, nasilje i ubistva. Vidimo u svemu tome da je Koci u negativnim odnosima sa ostalim pripadnicima zakona s obzirom na to da mu je otac bio Albanac, a majka Srpkinja, pa ga većina gleda s podozrenjem.

Glavne uloge igraju Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, uključujući i glumačku ekipu koju sačinjavaju: Lana Barić, Milica Gojković, Milan Marić, Gresa Pallaska, Radoslav Milenković, Hana Selimović, Marko Janjić, Mensur Safqiu, Boris Milivojević, Ivan Zarić, Sebastian Cavazza, Kamka Točinovski, Milena Radulović, Slaven Došlo, Boris Kobal, Elizabet Brodić, Dušan Kovačević, Neritan Licaj, Nebojša Dugalić, Mirsad Tuka i mnogi drugi.
 
Top