Šta je novo?

Belef: Promene lokacija održavanja programa zbog kiše

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.738
Belef: Promene lokacija održavanja programa zbog kiše

Usled stalnih vremenskih nepogoda u Beogradu izmenjene su lokacije održavanja programa na Beogradskom letnjem festivalu, pa se sa otvorenih scena programi sele pod sigurne krovove institucija kulture.

1_zpse102b11b.jpg


LP duo nastupa 14. avgusta u Kući kralja Petra, u slučaju lošeg vremena na Kolarcu

Predstava studenata Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu “ART je na programu u sredu, 6. avgusta, (20) u pozorištu "Dadov". Predstavu je režirao Vladan Đurković, a igraju Brankica Sebastijanović, Ivana Dudić i Anita Stojadinović.

U četvrtak, 7. avgusta, (20) u „Kući kralja Petra Prvog“ na Senjaku je koncert "Barokna panorama"“ koji će održati Ljubiša Jovanović, flauta i Bojana Dimković, čembalo.

Džez koncert ansambla Vlade Maričića u petak, 8. avgusta, od 21 sat na Cvetnom trgu u slučaju najave nevremena biće održan u pozorištu "Dadov".


Na Velikoj sceni Ateljea 212 u nedelju, 10. avgusta, (21) biće pozorišna predstava "Slavna Florens“". Tekst: Piter Kvister, režija: Đurđija Tešić. Uloge tumače Gorica Popović, Tamara Dragićević, Ivan Mihailović.

U Beogradskom dramskom pozorištu u sredu, 13. avgusta, (21) je pozorišna predstava „"Ne igraj na Engleze", tekst Vladimir Đurđević, režija Staša Koprivica, a igraju Marko Živić, Danijel Sič, Ivan Tomić.


Kuća kralja Petra Prvog u četvrtak, 14. avgusta, od 20 sati biće mesto održavanja koncerta „"U četiri ruke" klavirskog LP dua Sonja Lončar i Andrija Pavlović. U slučaju najave nevremena program će se održati na Kolaracu.

U petak,15. avgusta, od 20 sati planiran je na Trgu republike koncert pod nazivom "Sentimentalno putovanje" na kome će nastupiti Leo Martin i Beogradski plesni orkestar. U slučaju najave nevremena program će se održati naredne večeri, 16. avgusta na Trgu republike.


Izvor: Tanjug
 
Top