Bekam uveren u povratak u Milan

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Bekam uveren u povratak u Milan
14. avgust 2009.

12899481104a855093d1d79976815155_big.jpg

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Dejvid Bekam uveren je da će se vratiti u Milan na pozajmicu u januaru.

Selektor engleske reprezentacije Fabio Kapelo je već poručio Bekamu da mora da se vrati u neku od najjačih evropskih liga u drugoj polovini sezone da bi imao šansu da se nađe u sastavu nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, sledećeg leta, a upravo bi ponovna pozajmica u Seriju A mogla da mu pomogne da dođe do mesta u ekipi.

Pošto je prvobitno bio izostavljan sa Kapelovog spiska, 34-godišnji Bekam je zaslužio povratak u tim tokom uspešnog perioda u Milanu tokom druge polovine prošle sezone.

„Stvar je jednostavna, želim da se vratim u Milan, a ljudi u Milanu su rekli da bi bili srećni da ponovo zaigram u njihovom timu“, rekao je Bekam, „Ako je sve u redu i sa jedne i sa druge strane ne vidim problem i mislim da ću se vratiti kada počne prelazni rok u januaru“.

Bivši kapiten engleskog nacionalnog tima je takođe negirao spekulacije da razmišlja o povratku u Premijer ligu, pošto je u poslednjih nekoliko nedelja povezivan sa Čelsijem, koji sada vodi bivši trener Milana Karlo Anćeloti.

„Ne razmišljam o promeni destinacije. Bio sam srećan u Milanu i želim da nastavim tamo gde sam stao u maju“, naglasio je Bekam.

Natrag