Šta je novo?

BB Marijana više nikada ne želi vidjeti Nemeša, Soraja je novi Vladimir u

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
BB Marijana više nikada ne želi vidjeti Nemeša, Soraja je novi Vladimir u

nemes-marijana-625-162011-emotion.jpg

index.hr

MARIJANA je isprva bila jako tužna što je razdvojena od Nemeša. Dok je on ostao u luksuznoj kućim ona je pala u depresiju na otpadu. Plakala je i razgovarala s Antonijom, koja ju je tješila i rekla joj neka izdrži još malo i neka mislil na svoju kćer. Marijana je pitala i BB-a hoće li vidjeti Nemeša ponovo prije kraja showa, no on joj nije konkretno odgovorio.

Marijani zasmetalo što je Nemeš u krevetu s Milom i Tamarom

Nakon što je o svemu razmislila, Marijana je Nikoli i Nirmalu rekla kako je njezina veza s Nemešom gotova. Oni su poslije zaključili da je tako odlučila sigurno zato što je ne televiziji vidjela prijenos iz luksuznog dijela kuće. Nemeš je tada bio u krevetu s Milom i Tamarom, što joj se uopće nije svidjelo. Kaže da je među njima sve gotovo te da ne želi stajati na putu njegovoj sreći. Misli da je u showu napravila puno loših stvari te da će njezini problemi biti puno veći od njegovih kada izađu. Ne želi se boriti za njihovu vezu te misli da treba proći neko vrijeme da oboje srede svoje živote.

Stanari izvršavaju svoj tjedni zadatak, rade igračke kojima će uveseliti djecu. Milan i Ema se najviše trude, dok se Mila, Tamara i Slavica radije sunčaju. Na otpadu su Nirmal i Nikola razgovarali o Soraji. Nirmal je uvjeren da ona ide od stanara do stanara i širi razne lažne priče. Razgovoru se priključila i Marijana. Ona misli da je Soraja u kući preuzela Vladimirovu ulogu. Brandon i Lester su razgovarali i donekle raščistili svoj odnos, koji je bio narušen raznim svađama.
 
Top