Šta je novo?

BB Marijana Horvata nazvala vjetrenjačom, on odnos izgladio iskrenim razgovorom

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.069
BB Marijana Horvata nazvala vjetrenjačom, on odnos izgladio iskrenim razgovorom


index.hr


EMA JE novi član BB "Europske unije". Ovotjedni zadatak je dosta podijelio ukućane, svi sve tračaju iza leđa, a čelnici "unije", Soraja i Horvat, su od BB-a dobili priliku da i oni čuju što im se priča iza leđa i bili su šokirani komentarima drugih ukućana. Nirmal je predložio da bojkotiraju zadatak s EU i osnuju YU uniju i započnu štrajk glađu te da njih šestero budu nominirani, čime bi Sorajin zadatak bio neuspješan i ona bi također izgubila imunitet. No, ipak su odlučili da to ne naprave. Trio Marijana, Bojana i Tamara misle da među stanarima ima puno "vjetrenjača", koje se okreću kako vjetar puše.


Horvata je Nirmal jako razočarao

Horvat je shvatio da je taj komentar išao njemu. Krenuo je razgovarati s Marijanom i zamolio ju je da mu u lice kaže što ima protiv njega. Ona mu je rekla da je bio njezin favorit, a da se od početka zadatka s EU potpuno promijenio. On joj je objasnio da nije sve onako kako ona misli i kako izgleda te ju je upozorio da joj nisu prijatelji svi za koje ona misli. Olakšao je dušu i rekao Marijani da ga je Nirmal potpuno razočarao. Na otpadu mu je bio najbolji prijatelj, a od kada su se stanari spojili, nije s njim rečenicu progovorio.


Horvat je Marijani rekao da su ona i Nemeš oduvijek imali njegovu stopostotnu potporu, još od kada je nije ni upoznao. Nikada im nije ništa uzeo za zlo i imao je razumijevanja za sve njihove postupke. Ona je njemu odvratila da od kada ima taj zadatak, "kao da je nekoliko nivoa više". Na kraju su izgladili stvari i riješili svoj odnos. Horvat misli da on nije baš dobar izbor za ovaj zadatak. Rekao je Marijani da se oko nje stvara klan, a on se ne želi trpati. U iskrenom razgovoru Horvat je pokazao kako stvarno zazire od tračanja te da je najiskreniji stanar u kući.
 
Poslednja izmena od urednika:
Top