Znači imam na poslu dosta dokumenata koje skeniram i spremam u PDF-u na D disk u folder SCAN, s time da se svaki PDF dokumenat (nekada bude i više njih) zove drugačije. Sada ja u tom SCAN folderu radim novi folder (recimo folderi se zovu od 1-21, 2-21, 5-21, 10-21 itd) u kojeg premještam taj PDF dokumenat (dokumente) iz SCAN foldera.
Sada me zanima me da li je moguće napraviti da putem batch-a ili nečeg drugog da svaki puta kada ga otvorim me pita koji naziv želim za novi folder koji će biti spremljen u tom folderu SCAN i kada mu napišem npr. 2-21 napravi (generira) taj folder i prebaci sve PDF dokumente (koji se nalaze u SCAN folderu) u taj novi napravljeni folder 2-21?
Hvala...
P.S. nadam se da sam dovoljno objasnio, pa ako nisam dodatno objasnim...
Sada me zanima me da li je moguće napraviti da putem batch-a ili nečeg drugog da svaki puta kada ga otvorim me pita koji naziv želim za novi folder koji će biti spremljen u tom folderu SCAN i kada mu napišem npr. 2-21 napravi (generira) taj folder i prebaci sve PDF dokumente (koji se nalaze u SCAN folderu) u taj novi napravljeni folder 2-21?
Hvala...
P.S. nadam se da sam dovoljno objasnio, pa ako nisam dodatno objasnim...