Šta je novo?

Banka sperme nudi donatore koji liče na poznate ličnosti

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.643
aflek-vr.jpg


Jedna banka sperme u Kaliforniji bračnim parovima koji ne mogu da imaju decu nudi širok izbor donatora koji liče na poznate filmske zvezde, sportiste i muzičare, prenosi sajt "MSNBC".

Osim Dženifer Garner, danas i druge žene mogu da imaju bebu koja će ličiti na Bena Afleka, ukoliko žele da donator sperme bude muškarac koji liči na njega. Da se roditelji ne bi mučili sa popunjavanjem upitnika i razmišljanjem o tome koje rase, boje kose i očiju bi želeli da njihovo dete ima, jednostavno mogu da odaberu neku poznatu ličnost čiji mi se izgled najviše dopada.
site=yublicrs&targetsite=yublicrs&AdSize=468x60&PagePos=1&subcat=zanimljivosti


Banka sperme iz južne Kalifornije je među donatorima pronašla one koji nalikuju na holivudske zvezde i mnoge druge javne ličnosti, i omogućila roditeljima da pretražuju na sajtu banke tako što će jednostavno ukucati ime neke poznate ličnosti.
Ako, na primer, pregledaju kategoriju pod imenom "Ben", tu mogu pronaći muškarce koji liče na nekog poznatog Bena, kao što su glumci Aflek, Čaplin i Stiler.
"Ne liče naši donatori na poznate ličnosti, već poznati liče na naše donatore", izjavio je Skot Braun, jedan od menadžera banke.

Banka, čiju klijentelu čine samohrane majke, bračni parovi koji ne mogu da imaju decu, ali i gej parovi, kaže da nudi širok izbor i da svako može lako da pronađe savršenog donatora.

Autor: Blic online
Šta reći :???:
 
Član
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poruka
72
Mislim da bi tako nešto trebalo i u Srbiji, al ne od slavnih nego od zdravih i plodnih ... ljudi vlada bela kuga u Srbiji.
 
Top