Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

''Bambi'' Tošić: ''I u Mančesteru mi treba jedan meč kao u Pretoriji''

  • Začetnik teme Tranda
  • Datum pokretanja
Tranda

Tranda

Član
''Bambi'' Tošić: ''I u Mančesteru mi treba jedan meč kao u Pretoriji''
17. avgust 2009.
Srpski reprezentativac priznaje da je još uvek u grču kada dobije priliku u Mančesteru, ali smatra da bi mu jedan meč odigran kao u dresu reprezentacije u Južnoj Africi mnogo značio da se potpuno oslobodi i prikaže sve što zna.

Zoran Tošić oduševio je sve ljubitelje fudbala u Srbiji za samo 45 minuta odigranih protiv Južne Afrike. On ističe da mu nije bilo lako kada je vraćen u mladu reprezentaciju, ali je meč u Pretoriji bio idealna prilika da ''zacementira'' mesto u A timu.

''U Pretoriju sam stigao sa velikom željom da sve uverim da mi je mesto među najboljima. Koliko mi je drago zbog pobede Srbije, toliko mi je drago zbog svog napretka u igri. Ipak, ne zadovoljavam se ovim, nisam u zabludi da samo jednom utakmicom mogu da steknem puno poverenje, ali smatram da sam na ispravnom putu'', poručuje Tošić u intervjuu listu Danas.

Naravno, nameće se pitanje kada će Tošić nešto slično pokazati i u Premijer ligi, ili Ligi šampiona, u dresu Mančestera.Bivši fudbaler je svestan jake konkurencije, iako smatra da mu je put ka mestu u timu olakšan odlaskom Kristijana Ronalda. Ipak, strpljenje ga ne izdaje i veruje da će tokom duge i naporne sezone dočekati svojih pet minuta.

''Znao sam i pre dolaska da ću morati mnogo više da radim da bih stigao do vrha, ali tek sad vidim šta me sve čeka na tom putu.

Ipak, mislim da mi se polako isplaćuju individualni treninzi. Fizički sam ojačao, promenio stil, pojednostavio igru, a od svojih saigrača mnogo naučio o odnosu prema igri. Sazreo sam u Engleskoj''
uveren je Tošić.
 
Top