Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Balkan ekspres (1983)

  • Začetnik teme Smoki1950
  • Datum pokretanja
katamaniak

katamaniak

Urednik
#2
Balkan ekspres (1983)


screen.pngBalkan_ekspres_1983.png
info.png
Godine 1941. u Srbiji, grupa sitnih prevaranata i lopova pokušava da zaradi novac pretvarajući se da su putujući muzičari benda „Balkan ekspres“. Rat samo što nije počeo i oni moraju da upotrebe sve svoje umeće da bi preživeli.
U ovoj zabavnoj, oštroumnoj satiri, početak je Drugog svetskog rata i grupa prevaranata i lopova odlučuje da se predstavi kao muzička grupa „Balkan ekspres“. Putuju zemljom i međusobno se utrkuju da vide ko može više da mazne, smulja, obrlati ili otme od bezazlenih građana. Njihov talenat je stavljen na probu kad se nemački oficir zaljubi u pevačicu, a oni odlučuju da ga iskoriste kako bi im svima nabavio važna lična dokumenta. Ali život nikad nije lak i kad desetogodišnjoj Jevrejki zatreba pomoć u skrivanju od SS trupa koje žele da je odvedu u koncentracioni logor, grupa lopova ne samo da odlučuje da zaštiti devojčicu, već se udružuju s pokretom otpora da bi se otarasili više nemačkih oficira istovremeno.

Režiser: Branko Baletić

Glume: Dragan Nikolić, Bora Todorović, Tanja Bošković, Velimir 'Bata' Živojinović, Olivera Marković
cz8ovxm.pngscreen.pngBalkan_ekspres_1983_.divx.jpg

Download.pngYou need to like this in order to view this content.

 
Poslednja izmena:

Top